in , ,

AngryAngry OMGOMG

Câți ani avea șoferul de la volanul lui Audi S8, implicat în accidentul rutier de pe Ștefan cel Mare

(update) Șoferul automobilului Audi a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău. Poliția în continuare documentează și stabilește toate circumstanțele producerii accidentului.


În urmă cu câteva minute, Direcția de Poliție a municipiului Chișinău a publicat un comunicat de presă pe pagina sa de Facebook, în care au fost anunțate mai multe detalii privind persoanele implicate în accidentul rutier care a avut loc în această noapte la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Ismail.

Viteza excesivă la volan, nerespectarea regulilor de circulație rutieră și iresponsabilitatea a ucis doi oameni, în noaptea de 17 mai, într-un grav accident de circulație, produs la intersecția str. Ismail cu bd. Ștefan cel Mare.

Un automobil de model Audi, condus de un tânăr de ani 27 ani, cu o pasageră la bord, deplasându-se pe bd. Ștefan cel Mare, s-a ciocnit cu un automobil Toyota (taxi), condus de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe str. Ismail, având la bord un pasager. În urma impactului, acelaşi Audi a intrat în contact cu un automobil Dacia Logan condus de un bărbat de 40 de ani, care avea o pasageră în habitaclu, ulterior coliziunea sfârșindu-se cu un automobil VW care era parcat în preajmă.

În rezultat, șoferul automobilului de model Toyota a decedat pe loc. La spital au fost transportați șoferii unităților de transport Dacia și Audi, și pasagerii care la momentul impactului se aflau în unitățile de transport, pentru acordarea îngrijirilor medicale. În urma traumatismelor pe care le-a îndurat pasagerul din automobilul Toyota, acesta a decedat la spital.

Pe seama acestui caz a fost inițiată o cauza penală în vederea stabiliririi tuturor circumstanțelor. 

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi: