in ,

(hartă) Circulaţi cu prudenţă! Filtru şi maşini capcană pe traseul Chișinău – Orhei – Bălți

În timp ce unii conducători auto abia se trezeau, Inspectoratul Naţional de Patrulare s-a pregătit cu noaptea în cap de o nouă operaţiune. Echipaje INP şi maşini capcană au fost deja dislocate pe traseul Chișinău – Orhei – Bălți, în aşteptarea şoferilor care vor trece printr-un filtru sau vor fi prinşi direct că încalcă.

Pe parcursul zilei de astăzi, ofițerii de patrulare vor verifica automobilele din trafic pentru a identifica șoferii care se eschivează de la răspunderea contravențională, în special a încălcărilor constatate prin intermediul camerelor de monitorizare a traficului rutier.

Totodată, se va lucra și cu mașini capcană, dotate cu radare, întru depistarea șoferilor care depășesc limita legală de viteză.
Verificările au scopul de a preveni accidentele rutiere comise din cauza nerespectării Regulamentului circulației rutiere.

harta inp 8 iulie

Vezi neapărat: Stimulări „grase”. Suma amenzilor aplicate în 2018 şi suma de bani achitată agenţilor constatatori

Vezi şi: (video) INP se laudă cu noi radare în dotare. Pot urmări vitezomani care merg cu maxim 320 de km/h, inclusiv noaptea

Totodată, serviciul InfoTrafic a anunţat că echipajele mobile ale INP, dotate cu dispozitive pentru măsurarea vitezei de deplasare de tip „RADAR”, astăzi vor activa pe drumurile publice naționale și republicane:

  • M 1/R 3: pe segmentul raionului Ialoveni;
  • M 5/R 1: pe segmentul raionului Strășeni;
  • M 5: Criva – Bălți – Chișinău – Tiraspol, km 39 – 90;
  • R 30/ R 2: km 22 – 54, pe segmentul raionului Anenii Noi;
  • R 4: km 18 – 42 / R 6: km 18 – 42 / M 5: km 281-296, Criuleni – Dubăsari;
  • R 3/R 33/ G 98: pe segmentul raionului Hîncești;
  • R 3/ M 3: pe segmentul raionului Cimișlia;
  • R 34: pe segmentul raionului Leova.

Ultima operaţiune a INP a avut loc ieri, deocamdată fără rezultate publicate: Atenţie! Filtru al poliţiei la intrarea în raionul Briceni

buton subscribe