in ,

Doar două zile până la încheierea concursului! Câştigă un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!

Concursul desfăşurat de AutoBlog.MD împreună cu partenerii de la www.4roti.md se aproprie de final! Până la sfârşitul perioadei în care vă puteţi înregistra, pentru ca să vă încercaţi norocul de a câştiga un set de anvelope de iarnă, au mai rămas două zile.

Lista participanţilor la concurs se va închide la 23 noiembrie 2017, ora 23:59!

Pentru că iarna se apropie foarte repede și foarte mulți dintre voi sunt în căutarea anvelopelor de iarnă, ne-am gândit să oferim șansa unuia dintre cititorii noștri să-și echipeze mașina gratis cu un set de anvelope de iarnă Roadstone.

Roadstone este o marcă de anvelope binecunoscută automobiliștor din Europa și tot mai populară în Republica Moldova. Modelele sale de iarnă WINGUARD WinSpike, WINGUARD Ice, WINGUARD Snow G şi WINGUARD Sport s-au dovedit a fi performante în diferite condiții complicate ce pot surveni în perioada rece a anului.

Ce trebuie să faceți ca să intrați în concurs?

Așteptați rezultatele concursului care vor fi anunțate pe 24 noiembrie 2017!

Iată postarea concursului:

Condițiile concursului

  • Câștigătorul va putea alege un set de anvelope doar din gama de modele Roadstone, care poate fi găsită pe site- ul www.4roti.md. Alte mărci de anvelope NU participă în concurs.
  • Câștigătorul va putea alege anvelopele doar din gama de mărimi oferite de Roadstone pentru Republica Moldova.
  • Câștigătorul are dreptul să monteze anvelopele doar pe automobilul personal sau, sub formă de excepție, în cazul în care nu deține un automobil propriu, pe mașina părinților sau a unuia din copii. Cu alte cuvinte pe mașina părinților.
  • Mărimea anvelopelor pe care le va alege câștigătorul concursului va trebui să coincidă cu cea de pe mașină proprie sau a părinților.
  • Costul pentru montarea anvelopelor este suportat de AutoBlog.MD!
  • În concurs pot participa doar persoanele rezidente în Republica Moldova.
  • Rezultatele concursului vor fi anunțate pe data de 24 noiembrie 2017 sub forma unui material video în care va fi filmată alegerea câștigătorului cu ajutorul portalului www.random.org.

Vă urăm mult succes!