in ,

Conducerea echipei Mercedes din Formula 1 salută progresul rivalilor de la Red Bull

Directorul tehnic al echipei Mercedes din Formula 1, Paddy Lowe, s-a arătat mulţumit de rezultatele echipei Red Bull din ultima perioadă. Potrivit acestuia, apariţia în paddock a unei noi echipe puternice va aduce beneficii enorme întregului campionat.

FOTO: rutage.com
FOTO: rutage.com

Amintim că potrivit rezultatelor Grand Prix-ului din Germania, colectivul din Austria i-a putut devansa pe colegii din Maranello. La final Nico Rosberg a cedat trecerea pe podium ambilor piloţi de la Red Bull.

Chiar dacă concurenţa între echipe creşte, Lowe este sigur că nivelul la care a ajuns Red Bull şi spre care tinde, este o noutate pozitivă.

Vezi mai multe: (foto/video) Lewis Hamilton a câştigat în Germania şi pleacă fericit în vacanţă

Formula 1 2016 Hungaroring_59

În ultimele două sezoane din Formula 1 au fost nenumărate curse în care Mercedes nu era în poziţii avantajoase. Însă datorită unui ritm alert, am reuşit să ajungem din urmă timpul pe care l-am pierdut şi să mergem mai înainte. Însă ceea ce s-a întâmplat în Germania a demonstrat că situaţia se poate schimba”, a spus Lowe jurnaliştilor.

Directorul tehnic a mai remarcat că în ultimul an austriecii au muncit foarte mult şi drept rezultat au primit şansa pentru a se lupta pentru primele locuri pe podiumul câştigătorilor.

Mai mult, deja se zvoneşte că în acest an Red Bull va ocupa locul II în clasamentul constructorilor. După cursa din Germania, aceştia au depăşit Scuderia Ferrari cu câteva puncte.

Screenshot_9

Sursa: Motorsport