in

Cum să nu mai ai probleme la depășiri și urcușuri împreună cu DIESELOK

Articol de: DIESELOK.md

Primul centru de tuning și deservire auto din Moldova DIESELOK propune tuturor posesorilor de Toyota și Lexus soluții de chip-tuning verificate în timp pe drumurile din Vest și Est.

Aceste automobile sunt preferatele multor proprietari. Ele sunt extrem de practice, confortabile și fiabile.

toyotalexus

Cei de la DIESELOK zic „gata!” așteptărilor și oferă soluții de resoft-are/remapare a unității de control cu modificarea unui șir vast de 80-120 parametri în dependență de modelul mașinii pentru obținerea noilor performanțe.

Dat fiind faptul că potențialul adevărat al acestor automobile e mult mai mare decât cifrele oferite de producător, DIESELOK alături de partenerii săi oferă un adaos de putere de până la 50% față de indicii stock ai mașinii.

Acum toți posesorii de Toyota ce doresc să beneficieze de o nouă dinamică, de o siguranță suplimentară la depășiri și urcușuri o pot face la DIESELOK. Ce avantaje are procedura?

  1. reducerea timpului de reacționare la apăsarea pedalei de accelerare;
  2. accelerarea mai dinamică;
  3. scădere de consum de până la 20%.

În afară de aceasta clienții DIESELOK beneficiază de diagnostică după 40 de parametri a tuturor sistemelor mașinii până la și după procedură, consultație gratuită și cafea nelimitată la dispoziție.

Detalii aici: www.DIESELOK.md

P.