in , ,

Dacia prezintă faceliftul pentru Logan, Sandero, Sandero Stepway și Logan MCV

Constructorul român de automobile Dacia anunță astăzi faceliftul pentru patru modele extrem de importante în gama sa – Logan, Sandero, Sandero Stepway și Logan MCV. Toate trei vor debuta la Salonul Auto de la Paris, urmând ca în scurt timp să ajungă și în showroomurile europene.

foto noile modele Dacia 15.09.2016

Deocamdată a fost prezentată o singură poză cu partea frontală a celor patru modele. În ceea ce privește evoluțiile de design, partea frontală a fost redesenată și conferă un adevărat aer de familie fiecăruia dintre cele patru modele. Bara de protecție, calandrul și proiectoarele de ceata reușesc sa reafirme robustețea atât de apreciată de către clienții acestor autovehicule.

Noile lumini de zi, ce vor utiliza tehnologia LED, se remarcă printr-un un aspect mai elaborat și mai modern. Ele integrează 4 blocuri optice dreptunghiulare ce formează noua semnătură luminoasă a mărcii Dacia. Partea din spate a fost la rândul său restilizată în același spirit al modernității și al atenției pentru detalii.

La interior, modificările vizează tot ceea ce este important pentru confortul la volan al șoferului și pasagerilor : echipamente, tapițerie, ergonomie, spații de depozitare.