in ,

Daimler Buses a primit cea mai mare comandă de autobuze Citaro din istoria sa

Operatorul de rute de autobuz din Arabia Saudită SAPTCO în colaborare cu operatorul francez de transport RATP au semnat o comandă de livrare a 600 de autobuze noi Mercedes-Benz Citaro.

Mercedes Benz Citaro 1

Într-un comunicat emis de Mercedes-Benz se menţionează că aceasta este cea mai mare comandă de livrare într-o singură destinaţie a unor autobuze urbane, din toată istoria subdiviziunii Daimler Buses. Contractul a fost semnat la 16 mai curent, în cadrul summitului UITP Global Public Transport Summit din Montreal.

Mercedes Benz Citaro 0

Primul lot de 200 de autobuze Mercedes-Benz Citaro G şi Mercedes-Benz Citaro Solo vor fi livrate clientului la începutul anului 2018. Celelalte 400 de unităţi vor fi transmise până în 2020. Autobuzele vor fi folosite pentru transport public în capitala Arabiei Saudite.

Pentru a funcţiona corespunzător în condiţiile climaterice dificile din statul oriental, autobuzele Mercedes-Benz vor fi dotate cu un sistem modernizat de climatizare, guri de aerisire suplimentare în uşi, geamuri duble, iar cele laterale vor mai fi şi fumurii.

Mercedes Benz Citaro 2

Pe lângă acestea, designul exterior şi interior va fi făcut în conformitate cu doleanţele clientului. Toate autovehiculele vor mai fi echipate cu puncte de acces Wi-Fi, un ecran cu o diagonală de 18 inci şi cu sistem de plată fără cash.