Despre Noi

Lansat în decembrie 2015 de către jurnalistul auto Constantin Mihalachi, AutoBlog.MD a devenit foarte rapid cel mai accesat site cu tematică auto din Republica Moldova. Punem accent pe știri şi articole auto ce țin de premierele noilor modele auto, siguranța rutieră și educarea conducătorilor auto de a fi mai buni în trafic.

AutoBlog.MD reușește să relateze an de an de la cele mai importante Saloane Auto, cum ar fi Salonul Auto de la Geneva, Salonul Auto de la Paris și Salonul Auto de la Frankfurt! Ba mai mult, în noiembrie 2018 am relatat în exclusivitate pentru un site auto din Moldova de la Salonul Auto din Los Angeles.

Echipa AutoBlog.MD a reușit să efectueze sute de test drive-uri atât în țară, cât și peste hotare. În toți acești ani am avut șansa de a testa cele mai noi modele de mașini peste tot în Europa.

În prezent AutoBlog.MD numără peste 20.000 de postări pe site. Printre acestea se numără știri auto, articole de autor, test drive-uri și reportaje speciale! Suntem un site care lunar este vizitat de peste 700.000 de vizitatori și care își propune pe viitor să dezvolte proiecte noi.

Echipa AutoBlog.MD este formată din editorul-șef Constantin Mihalachi, Alex Sîrbu – editorul care are grijă să aducă zi de zi cele mai noi știri auto din toată lumea şi un editor/operator video care ne ajută să livrăm reportajele video.

Mersi pentru că ne urmăriți!

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/