in ,

Două anvelope Roadstone/Nexen au primit premii IDEA

Articol de: 4roti.md

Alte două produse Roadstone/Nexen Tyre – anvelopa N’Fera AU7 și conceptul în curs de dezvoltare Breathre – au primit Premiul Internațional de Excelență în Design (IDEA).

N’Fera AU7 – prima anvelopă disponibilă și accesibilă în comerț, care a câștigat competiția IDEA. Modelul premium, introdus recent în America de Nord, oferă o stabilitate remarcabilă la volan, o reacție precisă la direcție și o frânare sigură la viteze mari, reducând în tot acest timp zgomotul în mișcare.

Prototipul Breathre este conceput pentru a reduce problemele de mediu – poluarea aerului și evacuarea prafului.

În anvelopă sunt încorporate filtre speciale care absorb praful și murdăria, după care întoarce aerul purificat înapoi în atmosferă. Breathre, conform producătorului, oferă o nouă paradigmă de dezvoltare pentru întreaga industrie a pneurilor.

“Competitivitatea anvelopelor Roadstone/Nexen Tire a fost confirmată de primirea premiilor de prestigiu IDEA”, a declarat Kyung Woo Cheon, vicepreședinte executiv al departamentului de cercetare și dezvoltare.

Inaugurat în anul 1980 de către Industrial Designers Society of America (IDSA), evenimentul Internațional Design Excellence Awards Program (IDEA®) reflectă impactul, atât din perspectiva de business cât și a publicului, pe care designul îl are în dezvoltarea economică și în experiența de utilizare.

Vezi şi: Anvelopele Roadstone – acum oficial importate în Republica Moldova

P.

Iti place articolul?