in , ,

AngryAngry

Drochia: Un şofer beat şi toţi pasagerii săi au ajuns la spital după ce a ocolit un câine, răsturnând maşina

Încă un accident grav s-a întâmplat acum câteva ore, în după amiaza zilei de 22 august, în raionul Drochia. Un tânăr şofer (anul naşterii 1993), conducând un automobil de marcă BMW, s-a încumetat să-l răstoarne cu tot cu pasagerii care-i avea în habitaclu!

Potrivit informaţiilor disponibile, care ne-au fost comunicate de ofiţerul de presă al IP Drochia Moscaliuc Ina, urmând traseul G-27 din satul Moara de Piatră spre satul Chetrosu, deplasându-se prin satul Petreni de pe itinerar, automobilistul s-a ferit de un câine, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat într-un șanț de evacuare a apelor pluviale.

În urma accidentului rutier conducătorul auto și cei trei pasageri au fost transportați la spitalul raional Drochia. Șoferul a mai fost testat cu aparatul Drager şi astfel s-a demonstrat că se afla la volan în stare de ebrietate, având o concentraţie mare de alcool în aerul expirat.

photo 2020 08 23 16 35 49
FOTO: facebook.com

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!