in ,

(foto/video) Eveniment doar pentru cei “aleşi”. Iată cum a fost prezentat noul Ferrari GTC4Lusso

Aproximativ 1.000 de oameni din întreaga lume s-au adunat lângă unul dintre cele mai mari lacuri din Italia – Como – pentru a admira noul Ferrari GTC4Lusso. Supercarul a fost prezentat la Villa Erba, cândva era casa de vară a regretatului regizor Luchino Visconti.

Citeşte toate detaliile despre noul model: Premieră: Ferrari anunță noul GTC4Lusso, înlocuitorul lui FF

După câteva minute bune în care s-a prezentat maşina în cele mai mici detalii pe câteva ecrane enorme, pe scenă au apărut dansatori acompaniaţi de o orchestră. Imediat după ce şi-au terminat prestaţia, un show de lumini a întâmpinat apariţia automobilul în faţa tuturor oaspeţilor. Ulterior din maşină au ieşit piloţii Sebastian Vettel and Kimi Raikkonen.

Căluţul cabrat, vopsit într-o culoare Grigio Ferro, “a chemat” la sfârşit de prezentare alte două supercaruri de culoare Bianco Italia şi Rosso California pentru ca toţi cei prezenţi să le vadă. Compania italiană a făcut şi mai captivant evenimentul, amenajând o sală în care au fost expuse majoritatea pieselor maşinii, unele fiind puse sub sticle, exact ca la muzeu.

Noua generaţie FF, care are 680 de cai putere sub capotă şi un design interior irezistibil, va debuta în faţa publicului larg la Salonul Auto de la Geneva.

What do you think?