in ,

Exclusiv: Avem primele imagini cu primul BMW X3 nou ajuns în Moldova. Iată când va fi prezentat local

Noul BMW X3 a ajuns în ţara noastră înainte ca să cadă prima zăpadă. SUV-ul compact premium va începe să fie comercializat de către importatorul local peste câteva zile, însă doar după ce va fi organizată prezentarea modelului.

În context, am făcut rost de primele imagini cu primul BMW X3 G01 care se află pe pământ moldovenesc, maşină pe care am testat-o de curând tocmai în Portugalia.

Vezi şi: (video) Test Drive: Am testat noua generație BMW X3 – Premieră

Actualmente la Chişinău se află un exemplar bine echipat, vopsit într-o nuanţă maro şi cu jante de 19 inci. Varianta maşinii este una diesel xDrive20d, care are un preț de start în ţara noastră de 40.730 euro.

Motorul de sub capotă este unul cu patru cilindri în linie, cuplat la cutie de viteze Steptronic cu opt trepte. Produce 190 de CP şi 400 Nm, destuli pentru o acceleraţie 0-100 de km/h în 8.0 secunde şi pentru a atinge o viteză maximă de 213 de km/h. Tracţiunea este una integrală.

Vezi detalii: (foto/video) Premieră mondială: Noua generaţie BMW X3. Iată cât va costa în Moldova

Doritorii de a explora noul model BMW X3 sunt invitaţi la “Zilele Uşilor Deschise”, organizate cu această ocazie de către importatorul BMW în Moldova – compania AutoSpace. Începând de vineri şi până duminică, 10-12 noiembrie curent, între orele 9:00-17:00, SUV-ul va fi expus în showroom-ul mărcii care poate fi găsit pe str. Bucuriei 18a.

Intrarea este liberă!

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!

Iti place articolul?