in , ,

Exclusiv: Hyundai Creta vine în Moldova. Iată cât va costa și când va fi disponibil

După ce a spart gura târgului cu modele Santa Fe și Tucson, Hyundai se pare că va mai avea un crossover în gama sa de modele care va impune mari dificultăți concurenților. Este vorba despre noul Hyundai Creta, cel care va fi poziționat în gamă sub Tucson și care va lupta pe piață cu modele ca Opel Mokka, Peugeot 2008 sau Suzuki Vitara.

hyundai-creta_678x352_41435382502

AutoBlog.MD a reușit să afle că în prezent este pregătită premiera europeană a celui mai mic crossover din gama Hyundai. Acesta va fi oferit din start doar cu propulsoare pe benzină și un nivel foarte înalt de dotări standard care fiind oferit la pachet cu un design atractiv ar putea atrage mulți clienți.

Hyundai-Creta-interior-launched-in-Vietnam

Noul Hyundai Creta urmează să vină în țara noastră în doar câteva luni, mai exact în august 2016, moment din care acest crossover va fi propus clienților moldoveni pentru un preț de 11.500 de euro pentru versiunea cu motor de 1.6 litri pe benzină de 123 cai putere cuplat la cutia manuală. Opțional se poate opta pentru unitatea de 2.0 litri ce dezvoltă 150 de cai putere și care va porni în țara noastră de la 12.500 de euro.

Bineînțeles noul model va fi disponibil și cu o cutie de viteze automată, care va fi oferită opțional contra sumei de 500 de euro. Tracțiune integrală va fi oferită doar pe varianta de 2.0 litri.