in ,

EXCLUSIV: Opel şi Peugeot vor fi reprezentate de o companie nouă în Moldova

Schimbări majore pe piața de automobile noi din Moldova. Mărcile auto Opel și Peugeot vor fi reprezentate de o companie nouă în Moldova.

Dacă în cazul modelelor Opel vorbim despre un nou distribuitor, atunci în cazul Peugeot este vorba despre un importator absolut nou ce va deține drepturi exclusive în Moldova la capitolele vânzări, mentenanță și garanție.

FOTO: autoindustriya.com

Astfel, potrivit informaţiilor, compania GBS se va ocupa de importul, realizarea şi deservirea autovehiculelor produse de marca germană şi cea franceză, prima fiind mai nou parte a grupului PSA Peugeot Citroen.

Din informațiile pe care le deținem, lansarea oficială a noilor showroom-uri ce se vor afla pe strada Calea Orheiului 20/1 din capitală va avea loc în luna octombrie. Pe aceeași adresă în prezent mai poate fi găsit showroom-ul Chevrolet şi sediul central GBS.

FOTO: auto-bild.de

Compania GBS a fost fondată pe 25 august 1995, sub marca comercială AUTODOCTOR. Astăzi este una dintre cele mai mari companii în domeniul de vânzări piese auto și în industria service auto în Republica Moldova.

GBS reprezintă oficial mai mult de 80 de producători de top de pe piața internațională a pieselor auto. Compania are 10 filiale de vânzări angro și retail, depozite centralizate si echipate tehnic, cu o suprafață de 3000 m2 precum și un service centru care este înzestrat cu echipamente tehnice avansate şi angajați cu experiență.

În anul 2014, compania GBS a devenit şi distribuitor oficial al brandului auto Chevrolet în Moldova.