(foto) Mitsubishi s-ar gândi la noua generaţie Lancer. Iată cum se crede că ar putea arăta

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

(update 05.07.2019) Recent a devenit cunoscut faptul că Mitsubishi se gândește la un nou Lancer Evolution. În cazul în care se va adeveri intenţia, atunci numai după ce apare modelul standard. Colegii de la kolesa.ru au propria lor viziune despre cum va arăta automobilul, deocamdată această pereche de imagini fiind cele mai calitate randări care există.

Deși nu există informaţii despre el, precum și fotografii spion, se poate afirma că designul său exterior va avea drept sursă de inspiraţie ultimele concepte ale brandului. Din câte am văzut, toate sunt înzestrate cu o grilă de radiator cu două inserţii late cromate pe marginile laterale, unele asemănătoare existând pe modele de serie ca noul Eclipse sau noul pick-up L200.

O trăsătură caracteristică a conceptelor sunt montanţii frontali deghizaţi, iar uneori au o parte superioară a caroseriei complet neagră. Anume într-un astfel de stil este imaginat noul Lancer, care a mai primit şi o inserţie originală pe montanţii posteriori, din nou asemănătoare cu cea de pe conceptul Engelberg Tourer.

Farurile subţiri şi stopurile pe bază de LED-uri, acestea din urmă unificate, au fost realizate digital în conformitate cu cele mai recente tendinţe din industria auto.


(27.06.2019) Există o soluţie! Se pare că Mitsubishi a găsit cum să readucă la viaţă modelul Lancer Evolution

Mitsubishi Lancer Evolution, un sedan sport care era pe vremuri foarte căutat şi admirat în întreaga lume, după cum poate cunoaşteţi a fost scos din producţie acum trei ani. Cererea pentru a zecea generație a modelului obişnuit, dar şi a celui performant, a scăzut la un nivel minim, iar dezvoltarea unuia nou nu a mai putut fi suportată de către companie din cauza turbulențelor financiare prelungite, care în cele din urmă au dus la vânzarea unui pachet de acţiuni celor de la Nissan.

Ulterior, au existat planuri de a transforma modelul Evolution într-un crossover electric, însă mai nou pe ordinea de zi a niponilor se prevede revenirea la conceptul original. Potrivit colegilor de la Autocar care afirmă cu un optimism, Mitsubishi pregătește un nou Lancer Evolution!

Ideea de a lansa din nou sedanul a apărut datorită noilor posibilităţi ale companiei, care acum este parte a unei alianţe puternice, dar şi a accesului pe care îl are la tehnologiile Renault şi Nissan. Într-o astfel de ordine de idei, se aşteaptă ca noul Lancer EVO să fie construit pe baza platformei modulare CMF-C/D, iar sub capotă va avea acelaşi motor ca şi noua generaţie Renault Megane R.S.!

Informaţiile preliminare ne spun că ar fi vorba despre un nou agregat turbo de 2.0 litri şi o cutie de viteze preselectivă robotizată cu dublu ambreiaj, însă sistemul de tracţiune integrală va fi unul de producţie proprie S-AWC cu un diferenţial controlat electronic.

Amintim că actualul Renault Megane R.S. oferă maxim 300 de CP dintr-un motor cu patru cilindri, însă noua sa generaţie este aşteptată cu o unitate de propulsie hibridă care l-ar ajuta să genereze cel puţin 340 CP.

Cum văd cei de la Autocar noul Lancer Evolution

În mod logic, înainte de lansarea noului Lancer Evolution este aşteptat să apară un model „civil”, care va fi disponibil în mai multe tipuri de caroserii şi din punct de vedere tehnic va fi unificat cu noua generaţie de modele Megane. Premiera ar putea avea loc peste 2-3 ani, iar a modelului sport ceva mai târziu.

Vezi şi: Planurile de viitor ale Mitsubishi Motors: 11 maşini noi în următorii trei ani


Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...