in ,

LoveLove LOLLOL COOLCOOL WTFWTF AngryAngry OMGOMG

Flash! În doar două ore, peste 50 de şoferi au aflat că sunt datornici statului pentru încălcările comise

Astăzi, 2 iulie, pe parcursul a două ore, la una in ieşirile din capitală a fost organizat un filtru pentru depistarea șoferilor care încalcă Regulamentul Circulației Rutiere și dacă au făcut-o anterior.

Astfel, peste 120 de șoferi au fost trași pe dreapta și verificați prin intermediul aplicației E-DATA.

Dintre aceștia, 57 s-au ales cu procese-verbale în urma încălcărilor depistate de camerele de supraveghere. Cele mai frecvente abateri au fost depășirea limitei de viteză, ignorarea semnelor de interzicere a semaforului și nerespectarea marcajelor rutiere.

De asemenea prin filtru au fost depistați și șoferi care au încălcat regulile de exploatare a vehiculelor sau regulile de înmatriculare sau de înregistrare de stat.

Totodată, trei conducători au primit citații de prezentare la Secția monitorizare și documentare a traficului rutiere (SMDTR) a Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP, iar o motocicletă a fost ridicată la parcarea specială deoarece nu corespunde numărul de la motor cu cel înscris în certificatul de înmatriculare.

Potrivit INSP, acțiunea are scopul de a crește gradul de siguranță în trafic și responsabilizarea șoferilor cu privire la pericolele la care se expun și îi implică pe ceilalți participanți la trafic.

Iti place articolul?

48 points
Upvote Downvote