in ,

WTFWTF

(foto/update) 100.000 lei pentru FIX 1! Ce anunț este listat de câteva zile pe internet

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

(update 29.12.2020) Anunţul a fost reactivat în această dimineaţă de către vânzător. În continuare se cer 100.000 de lei pentru setul de plăcuţe.


(28.12.2020) Din când în când în țara noastră mai apar anunțuri care ies din tipare, însă unele din ele reușesc să ne uimească de-a binelea.

Faza este că din 24 decembrie curent, pe cel mai popular portal de anunțuri dim Moldova, a fost activ unul în care era scos la vânzare numărul de înmatriculare FIX 1. Prețul cerut pentru acesta era de 100.000 de lei! Spunem era pentru că exact în momentul când scriam acest articol anunțul a fost șters din motive necunoscute.

Nu știm ce a stat la baza gândului de a expune acest număr de înregistrare cu aproape 5.000 de euro și mai ales cum ar fi putut transmite aceste plăcuțe vânzătorul unui potențial doritor. Din câte cunoaștem este practic imposibil să fie transmise plăcuțele fără procurarea unei mașini pe care să fie acestea montate.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!