in ,

(foto) 12 femei celebre de la Hollywood care conduc cele mai scumpe maşini

Deseori celebrităţile preferă vile mari, insule private, petreceri scumpe şi haine provocatoare. Cât priveşte maşinile, femei renumite din industria show-biz-ului american cheltuie rar bani pentru a-şi procura ceva în acest sens, însă există unele excepţii.

Iată un clasament al unor maşini scumpe pe care le deţin câteva staruri, de care poate unii dintre voi aţi auzit.

12. Adriana Lima – Porsche Panamera S Hybrid

9-adriana-lima

Brazilianca este un fotomodel renumit şi evident este răsplătită din plin. Ea conduce un Porsche Panamera S Hybrid şi în comparaţie cu alte celebrităţi ea şi-a ales o maşină “ieftină”, de circa 100.000 de dolari.

11. Halle Berry – Aston Martin V8 Vantage

halle-berry

Halle Berry este o actriţă adorată de mulţi oameni. Deseori ea joacă roluri în filme pe care nu le poţi uita. Pasiunea ei sunt automobilele Aston Martin şi în prezent deţine un V8 Vantage, evaluat la 110.000 de dolari.

10. Miley Cyrus – Maserati Quattroporte

miley-cyrus

Este un star care a generat multe scandaluri în show-biz pentru modul său de viaţă destrăbălat. Puţini cunosc că suferă de tahicardie, însă acest lucru se pare că nu îi încurcă să câştige milioane încă din tinereţe. Recent, acest Maserati din imagini, în valoare de 100.000 de dolari, i-a fost furat. Poliţia din Los-Angeles i-a întors automobilul foarte repede.

9. Nicole Scherzinger – Bentley Continental GT

Nicole

Ex-solista trupei Pussycat Dolls îşi continuă cariera muzicală de una singură. Aceasta preferă automobilele confortabile şi conduce în prezent un Bentley. Timp de 8 ani de zile, starul avusese o relaţie cu pilotul Formula 1 Lewis Hamilton.

8. Kylie Jenner – Ferrari 458 Italia

kylie-jenner

Kylie s-a născut într-o familie înstărită şi din fragedă copilărie şi-a permis să arunce banii în stânga şi în dreapta. La vârsta de 18 ani, părinţii săi i-au dăruit o casă în valoare de 2.7 milioane de dolari. Printre automobilele pe care le deţine se numără un Rolls Royce Ghost, Mercedes-Benz G63, etc. Deseori aceasta este văzută pe străzi la volanului unui Ferrari 458 Italia care costă aproximativ 240.000 de dolari.

7. Jennifer Lopez – Bentley Continental GTC Convertible

j-lo

Chiar dacă are 46 de ani, pentru Jennifer Lopez timpul se pare că trece mai greu. Este mamă a doi copii şi arată încă destul de bine. Preferă să conducă automobile elegante şi confortabile, de aceea şi-a ales un Bentley Continental GTC Convertible, evaluat la circa 250.000 de dolari.

6. Lady Gaga – Audi R8 GT

Lady.Gaga_.Haus_.of_.fashion.car_.automobile.Audi_.R8.GT_.New_.2012.style_.hot_.supercar.Twitter.Motor_.Trend1_

Datorită calităţilor sale excentrice, Lady Gaga a reuşit să devină o regină a muzicii pop. Totuşi, ea a hotărât să nu se evidenţieze şi prin automobilul său, un Audi R8 GT. În total au fost construite 333 de unităţi, fapt ce face supercarul unul exclusiv. Preţul – circa 162.000 de dolari.

5. Rihanna – Porsche 911 Turbo S

media_135607412011698700

Renumita Rihanna a devenit superstar la vârsta de 17 ani. Cu siguranţă are multe maşini în garaj, însă cel mai mult îi place să se plimbe cu al său Porsche 911 Turbo S Cabrio. Potrivit zvonurilor, este un cadou din partea raperului Jay-Z, cel care a ajutat-o să-şi construiască cariera muzicală.

4. Kim Kardashian – Ferrari F430

kim_161255

Cu siguranţă aţi auzit de acest nume şi de familia ei. În prezent, actriţa şi fotomodelul conduce un Ferrari F430 în valoare de 187.000 de dolari. Are doi copii şi este căsătorită cu renumitul Kanye West.

3. Nicki Minaj–Lamborghini Aventador

nicki-minaj

Ea este unul dintre cele mai preţioase proiecte ale raperului Lil ‘Wayne. Aşa cum îşi vopseşte părul, astfel sunt vopsite şi maşinile sale. Chiar dacă un astfel de “tuning” îi poate lua prin surprindere pe cardiaci, pe Nicki nu o interesează. Cel mai mult îşi iubeşte al său Lamborghini care costă nu mai puţin de 400.000 de dolari.

2. Paris Hilton – Rolls Royce Ghost

2-paris-hilton

Ce a făcut acest star pentru a-şi aduna o astfel de avere? Pur şi simplu s-a născut pe această lume! Fiind moştenitoare a unui lanţ de hoteluri de cinci stele din întreaga lume, îşi permite să-şi cumpere maşini scumpe, printre care şi acest Rolls Royce Ghost în valoare de 250.000 de dolari. Mai are în garaj şi un Bentley vopsit într-o culoare roz.

1. Beyoncé Knowles – Mercedes-Benz SLR

Mercedes-Benz_SLR_McLaren_8615974699

Evident, fiind într-o căsnicie cu raperul Jay-Z, vă puteţi gândi că acesta mereu îi face cadouri scumpe. Însă vocea de aur a Americii şi-a câştigat averea înainte de a-l fi întâlnit. Monstrul din imagini în valoare de 500.000 de dolari este doar unul din zeci de Mercedes-uri pe care le are în garaj. Beyonce iubeşte la nebunie această marcă de automobile.

Sursa: therichest.com

Iti place articolul?