in , ,

AngryAngry LoveLove COOLCOOL OMGOMG LOLLOL WTFWTF

(foto) 145000 în loc de 248000 km şi asta nu e tot! Problemele unui Golf VI verificat de Auto Inspect

Auto Inspect continuă să-i ajute pe cei care sunt în căutarea unui automobil rulat fără vicii în Republica Moldova. Astfel, în cadrul unei noi inspecții, băieții au reușit să identifice un Golf Mk6 care prezenta mai multe probleme despre care vânzătorul nu a menționat.

145.000 km în loc de 248.000 km pe un Golf 6! Cam asta am găsit de curând pe un Volkswagen, la fel și strat de chit de…

Gepostet von Auto Inspect am Mittwoch, 5. August 2020

Întâi de toate kilometrajul era modificat cu 103.000 de kilometri. Și anume a fost micșorat de la 248.000 de kilometri la 145.000, o distanță de altfel considerabilă, dar la sigur nu cea mai mare printre cele identificate de Auto Inspect.

Din păcate acest Volkswagen Golf 6 prezenta și mai multe semne de accidente și reparații ulterioare.

De exemplu, pe aripa spate din dreapta stratul de vopsea prezenta o grosime de tocmai 455 de microni, iar asta înseamnă că între vopsea și caroseria mașinii stă un strat gros de chit care în timp va da de știre.

Aveți dar mare grijă ce cumpărați și nu cădeți în plasa celor care vor doar să câștige pe seama voastră! Dacă nu sunteţi sigur de un automobil rulat pe care doriţi să vi-l cumpăraţi, apelaţi cu încredere pentru consultanţă la Auto Inspect prin intermediul paginii de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160! Urmăriţi Auto Inspect pentru mai multe astfel de semnale!

Vezi mai multe: (video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT