in ,

(foto) 15 lucruri utile pe care le poţi cumpăra cu reduceri cu ocazia Festivalului Global de Shopping

Agitaţie mare în spaţiul online în acest weekend. Pentru că se desfăşoară o nouă ediţie anuală a Festivalului Global de Shopping, AutoBlog.MD a adunat la un loc 15 lucruri utile şi interesante pentru orice posesor de maşină, care pot fi cumpărate cu reduceri semnificative doar astăzi.

Pentru că ne apropiem cu paşi rapizi de sezonul rece, în această listă se pot găsi şi câteva lucruri care vă vor fi de real folos, precum becuri LED, curele anti-alunecare sau huse încălzite pentru scaune.

O listă cum mai multe produse puse la dispoziţie cu reduceri poate fi accesată pe acest link.

*Preţurile la produse (click link din denumiri) sunt afişate deja cu reduceri şi nu includ taxele pentru livrare.

Vezi şi: (foto) 50 de lucruri utile pentru automobilişti care pot fi cumpărate online şi la preţuri reduse

1 0

Becuri ce emană lumină albă, iar datorită fasciculului de proiectare special lumina este distribuită în mod egal. Cumpărătorii pretind că acestea corespund pe deplin descrierii şi sunt mulțumiți de termenul de livrare.

Preţ: 17.40 dolari

1 1 1

2 0

Buton de pornire a motorului care poate fi instalat practic în toate automobilele, chiar şi în cele mai vechi. Este ușor de instalat și de utilizat. Cu acesta veți putea să porniți sau să opriți mașina mult mai ușor.

Preţ: 17.69 dolari

2 1

3 0

Împrospătează aerul din mașina dumneavoastră şi luptă mai ales împotriva mirosurilor neplăcute sau a tutunului. De asemenea are niște dimensiuni foarte mici: o lungime de aproximativ 8 cm şi un diametru de aproximativ 2 cm.

Preţ: 1.45 dolari

3 1

4 0

Un breloc ce conține un dispozitiv de tăiere a centurilor de siguranță şi un ciocan pentru spargerea geamurilor care poate fi atașat de cheile dvs. Este un accesoriu obligatoriu pentru șoferii din unele state americane și este de foarte mare folos în situații excepționale.

Preţ: 1.27 dolari

4 1

5 0

Aceste curele sunt o soluție minunată pentru a preveni sau a ieși din situațiile când mașina a rămas blocată în noroi sau zăpadă. Se potrivesc pentru toate anvelopele cu mărimi între 185-225 şi sunt ușor de instalat. Pentru evitarea uzurii se recomandă să nu fie folosite pe suprafețe tari.

Preţ: 46.38 dolari (10 bucăţi)

5 1

6 0

Una dintre cele mai populare şi mai ieftine camere de bord. Aceasta înregistrează imagini într-o rezoluţie Full HD 1080P, are niște dimensiuni destul de mici şi este ușoară de instalat.

Preţ: 19.94 dolari

6 1

7 0

Acest set include toate lucrurile necesare pentru eliminarea urmelor de lovituri într-un timp scurt. De asemenea conține instrucțiuni şi are multe recenzii pozitive din partea celor care deja l-au folosit.

Preţ: 39.65 dolari

7 1

Uneori se întâmplă că suntem foarte obosiți după serviciu sau nu am reușit să dormim foarte bine, însă trebuie să conducem mașina. Acest dispozitiv este o soluție inovatoare împotriva somnolenței.

Este purtat pe o ureche și dispune de un senzor electronic care fixează poziția capului: când acesta se înclină prea tare în față imediat se va porni o alarmă.

Preţ: 1.15 dolari

8 0

9 0

Prin intermediul acestui dispozitiv vă puteți conecta telefonul la sistemul audio al mașinii pentru a asculta muzica preferată sau pentru a răspunde la apeluri primite. Se conectează simplu la un port AUX, disponibil în mai multe automobile decât cel USB.

Preţ: 10.49 dolari

9 1

Piele artificială perforată pentru crearea unei huse pe volan. Spre deosebire de cele care sunt deja gata (groase) şi se îmbracă deasupra volanului, această bucată îl acoperă cu un strat mai subţire.

Sunt disponibile mai multe culori pentru piele. Un ac şi aţă contrastantă pentru crearea manuală a unei astfel de huse sunt incluse în set.

Preţ: 2.84 dolari

LUNDA 1pcs Black DIY Car Steering Wheel Cover With Needles and Thread Genuine Artificial leather Steering 1

11 0

Huse confortabile care se potrivesc tuturor tipurilor de scaune. Sunt confecționate dintr-un material moale şi confortabil, iar temperatura poate fi modificată cu ajutorul unui controler.

Preţ: 10.78 dolari

11 1

12 0

Cu ajutorul acestuia puteți încărca acumulatorul mașinii, laptopul sau telefonul. Este ușor, ecologic şi poate fi fixat pe parasolar de exemplu. Un lucru foarte util în călătorii sau pentru camping.

Preţ: 15.90 dolari

12 1

Aceasta a fost concepută pentru a vă ajuta să vă supravegheați copiii de pe scaunul din spate fără să întoarceți capul în timp ce conduceți sau să îi schimbaţi poziţia oglinzii retrovizoare standard.

Preţ: 5.64 dolari

13 0

14 0

Benzi cu LED-uri. Un set este compus din două bucăți de 45-60 cm, care pe lângă faptul că emană lumină de culoare albă mai pot fi folosite în calitate de semnalizatoare de direcţie (funcţionând în stilul celor de pe unele modele Audi).

Preţ: 21.12 dolari

Acest buzunar se instalează între scaun şi tunelul central pentru depozitarea confortabilă a unor obiecte, iar dacă veţi scăpa vreun mărunţiş în acestă zonă, acesta în loc să ajungă sub scaun va intra în buzunar.

Preţ: 4.45 dolari

15 0

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!