(foto) 840 de CP dintr-un Mercedes-AMG GLE 63 Coupe? Nimic mai simplu pentru Mansory

Distribuie:
 • 45
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Atelierul Mansory, care ne bucură des ochii cu nişte proiecte fantastice, a prezentat un nou program de modificări pentru Mercedes-AMG GLE 63 Coupe. Automobilul a putut fi observat acum câteva zile în urmă pe standul firmei de la Salonul Auto de la Geneva.

MANSORY-GLE-1

Automobilul este pur şi simplu catapultat pe străzi datorită celor 840 de CP scoşi din motorul V8 de 5.5 litri. Cuplul maxim este uimitor – 1.150 de Nm. Cât de rapid accelerează crossoverul nu se cunoaşte, însă viteza maximă este egală cu 295 de km/h.

Vezi şi: GENEVA 2016: Reportaj video de la standurile atelierelor de tuning Brabus, Startech, Mansory şi TechArt

Pe lângă modificările tehnice, aşa cum se cuvine unui atelier de tuning cu renume, maşina a primit şi un kit exterior aerodinamic, care arată brutal şi agresiv, în mare parte din fibră de carbon. Capota este nouă, bosajele sunt proeminente, iar pe bara de protecţie au fost adăugate lumini de zi în formă verticală.

Habitaclul a fost modificat în totalitate. Tapiţeria este una exclusivă, iar împreună cu volanul sport şi inserţiile din carbon, oferă confortul şi luxul pe care orice client îl aşteaptă, plătind o sumă frumuşică.

MANSORY-GLE-2

MANSORY-GLE-3

MANSORY-GLE-4

MANSORY-GLE-5

MANSORY-GLE-6

MANSORY-GLE-7

MANSORY-GLE-8


Distribuie:
 • 45
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

You may also like...

2 Responses

 1. Va rog maxima seriozitate spune:

  Daca sincer pentru ce unui moldovan cioban ii trebuie asa informatie? Poate daca era un proiect de stat gen operaiunea nu Noptile Albe sau Roze da Schimba Rabla veche pe o masina noua. Da asta mai zic daca la un pret de jumate.

  Da Manosry acesta asa e de actual ca si zborul Moldovenilor spre luna chiar daca se fac tentative serioasa la centru Mold NASA de pe strada Costiujeni 13 intersectia cu Valea Crucii 66/13

  Atitea probleme legate de masini, trafic da noi visam la Lamburghini.

  Ceva nu e bine sau poate intradevar e corect ce se spune:
  „Saraci, dar…fericiti. Desi tara noastra este macinata de crize politice,de furturi de proportii, iar nivelul de trai este unul extrem de scazut, moldovenii se declara totusi fericiti. Intr-un top realizat de Organizatia Natiunilor Unite, din 157 de state, tara noastra ocupa locul 55. Astfel, suntem mai fericiti decat vecinii nostri romani si ucraineni, dar si decat rusii.”

  • Eugen spune:

   Imi place cum scrii, ai un punct de vedere foarte intens :) din pacate este doar o exprimara a frustrarii tale.
   1. este absolut nevinovat, chiar frumos sa iti dezvolti o pasiune pentru ceva, iar daca aceasta pasiune este auto – foarte bine, te documentezi, citesti, admire.. etc. aceasta masina este accesibila, probabil, la 0,5% din populatia globului, indifferent daca este din Moldova sau Germania.
   2. identificarea cu ciobanul moldovan iti apartine, iar generalizarea este deranjanta. Nu stiu ce sa zic, poate ai avut „norocul” de a cunoaste doar oameni inculti, dar ai putea sa incerci si tu sa schimbi mediul si vei constata ca sunt moldoveni pe care ii intereseaza frumosul, care mai citesc, care au pasiuni.
   Partea cu fericirea… nu cred ca are vreo relevanta raportul ONU privind legatura dintre nivelul de fericire si apropierea de ecuator cu o bijuterie de la Mansory.
   Toate bune!