in ,

(foto) 840 de CP dintr-un Mercedes-AMG GLE 63 Coupe? Nimic mai simplu pentru Mansory

Atelierul Mansory, care ne bucură des ochii cu nişte proiecte fantastice, a prezentat un nou program de modificări pentru Mercedes-AMG GLE 63 Coupe. Automobilul a putut fi observat acum câteva zile în urmă pe standul firmei de la Salonul Auto de la Geneva.

MANSORY-GLE-1

Automobilul este pur şi simplu catapultat pe străzi datorită celor 840 de CP scoşi din motorul V8 de 5.5 litri. Cuplul maxim este uimitor – 1.150 de Nm. Cât de rapid accelerează crossoverul nu se cunoaşte, însă viteza maximă este egală cu 295 de km/h.

Vezi şi: GENEVA 2016: Reportaj video de la standurile atelierelor de tuning Brabus, Startech, Mansory şi TechArt

Pe lângă modificările tehnice, aşa cum se cuvine unui atelier de tuning cu renume, maşina a primit şi un kit exterior aerodinamic, care arată brutal şi agresiv, în mare parte din fibră de carbon. Capota este nouă, bosajele sunt proeminente, iar pe bara de protecţie au fost adăugate lumini de zi în formă verticală.

Habitaclul a fost modificat în totalitate. Tapiţeria este una exclusivă, iar împreună cu volanul sport şi inserţiile din carbon, oferă confortul şi luxul pe care orice client îl aşteaptă, plătind o sumă frumuşică.

MANSORY-GLE-2

MANSORY-GLE-3

MANSORY-GLE-4

MANSORY-GLE-5

MANSORY-GLE-6

MANSORY-GLE-7

MANSORY-GLE-8

Iti place articolul?