in ,

(foto) ABT a pregătit pentru Essen Motor Show un Audi RS3 Sedan şi un RS3 Sportback cu 460 de CP

Atelierul german ABT Sportsline continuă să-şi bucure fanii cu noi proiecte fantastice. Compania a prezentat oficial un nou program de modernizare pentru modelele fierbinţi Audi RS3 Sedan și Audi RS3 Sportback.

Premiera publică a automobilelor modificate va avea loc în cadrul Essen Motor Show, Germania (2-10 decembrie 2017).

Vezi şi: (foto) ABT poate scoate dintr-un Audi S3 Sedan la fel de mulţi cai putere câţi sunt pe un RS3 Sedan

audi rs3 tuning von abt sportsline limousine

Ambele mașini au primit accesorii suplimentare, printre care se numără o bară de protecţie frontală cu inserţii de culoare neagră, o grilă a radiatorului actualizată și jante la alegere de model DR, ER-C, ER-F sau FR, cu dimensiuni de 19 sau 20 de inci.

În plus, clienții vor putea comanda o bară de protecţie posterioară a cărui difuzor a fost modificat şi decorat cu inserţii de culoare neagră lucioasă. Eşapamentul a primit terminaţii duble de 102 mm fiecare.

Audi RS3 Sportback by ABT Sportsline 0

Vezi şi: (foto) ABT Sportsline a pregătit decapotabila Audi S3 pentru o vară cu adevărat fierbinte

Însă mult mai important este motorul actualizat de 2.5 litri, cu cinci cilindri, care este acum capabil să genereze o putere de 460 CP și 530 Nm pe fiecare dinte cele două automobile. Astfel, propulsorul a devenit mai puternic cu 60 CP şi cu 50 Nm. În cadrul Essen Motor Show, ABT va demonstra şi o variantă a modelului pentru cei care îşi doresc “mai mult”, însă nu a specificat despre ce este vorba.

Revenind la maşinile cu 460 de CP, ABT nu anunţă cum a fost modificată dinamica acceleraţiei 0-100 de km/h, însă spune că viteza maximă este limitată electronic la 280 de km/h.

Audi RS3 Sportback by ABT Sportsline 1

Vezi şi: (foto/video) După Audi Q7, nemţii de la ABT Sportsline l-au luat la modificat şi pe modelul SQ7

Ambele autoturisme sport vor mai putea fi dotate cu arcuri sportive, o nouă bară anti-ruliu și mecanisme de frânare mai performante. De asemenea, în prezent se dezvoltă un sistem care va putea modifica garda la sol a maşinilor.

Apropo, s-a modificat şi habitaclul modelelor, dar imagini oficiale deocamdată nu există. Ştim doar că au apărut covorașe de marcă, inserţii iluminate pe praguri și inserții din fibră de carbon.

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!