in ,

(foto) ABT a pregătit pentru Essen Motor Show un Audi RS3 Sedan şi un RS3 Sportback cu 460 de CP

Atelierul german ABT Sportsline continuă să-şi bucure fanii cu noi proiecte fantastice. Compania a prezentat oficial un nou program de modernizare pentru modelele fierbinţi Audi RS3 Sedan și Audi RS3 Sportback.

Premiera publică a automobilelor modificate va avea loc în cadrul Essen Motor Show, Germania (2-10 decembrie 2017).

Vezi şi: (foto) ABT poate scoate dintr-un Audi S3 Sedan la fel de mulţi cai putere câţi sunt pe un RS3 Sedan

Ambele mașini au primit accesorii suplimentare, printre care se numără o bară de protecţie frontală cu inserţii de culoare neagră, o grilă a radiatorului actualizată și jante la alegere de model DR, ER-C, ER-F sau FR, cu dimensiuni de 19 sau 20 de inci.

În plus, clienții vor putea comanda o bară de protecţie posterioară a cărui difuzor a fost modificat şi decorat cu inserţii de culoare neagră lucioasă. Eşapamentul a primit terminaţii duble de 102 mm fiecare.

Vezi şi: (foto) ABT Sportsline a pregătit decapotabila Audi S3 pentru o vară cu adevărat fierbinte

Însă mult mai important este motorul actualizat de 2.5 litri, cu cinci cilindri, care este acum capabil să genereze o putere de 460 CP și 530 Nm pe fiecare dinte cele două automobile. Astfel, propulsorul a devenit mai puternic cu 60 CP şi cu 50 Nm. În cadrul Essen Motor Show, ABT va demonstra şi o variantă a modelului pentru cei care îşi doresc “mai mult”, însă nu a specificat despre ce este vorba.

Revenind la maşinile cu 460 de CP, ABT nu anunţă cum a fost modificată dinamica acceleraţiei 0-100 de km/h, însă spune că viteza maximă este limitată electronic la 280 de km/h.

Vezi şi: (foto/video) După Audi Q7, nemţii de la ABT Sportsline l-au luat la modificat şi pe modelul SQ7

Ambele autoturisme sport vor mai putea fi dotate cu arcuri sportive, o nouă bară anti-ruliu și mecanisme de frânare mai performante. De asemenea, în prezent se dezvoltă un sistem care va putea modifica garda la sol a maşinilor.

Apropo, s-a modificat şi habitaclul modelelor, dar imagini oficiale deocamdată nu există. Ştim doar că au apărut covorașe de marcă, inserţii iluminate pe praguri și inserții din fibră de carbon.

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!

Iti place articolul?