in ,

(foto) ABT a prezentat versiunea finală a programului de modificări pentru noul Audi Q7

Atelierul de tuning ABT a prezentat imagini cu habitaclul crossoverului Audi Q7 de generaţie nouă, modificat de specialiştii germani. Anterior, firma a prezentat doar câteva fotografii cu exteriorul maşinii, lucrările nefiind duse până la capăt.

abt-qs7-new-images-18

Observăm că noutatea a primit un kit exterior aerodinamic foarte larg, constituit din multe elemente din fibră de carbon. Sub capotă se află un turbo diesel modificat de 3.0 litri. Exemplarul din imagini a primit o culoare exclusivă a caroseriei, numită Daytona Grey.

Citeşte şi: (foto) JE Design este primul atelier care oferă un program de tuning pentru noul Audi SQ7

Din fibră de carbon sunt făcute marginile grilei radiatorului, difuzorul şi splitterul. Jantele sunt din aliaj şi măsoară 22 de inci. Terminaţiile sistemului de evacuare a gazelor de eşapament au fost făcute în stilul celor de pe noul Audi SQ7.

Citeşte şi: (foto/video) Premieră mondială: Audi SQ7

Habitaclul este dominat de fibră de carbon (pe partea inferioară a scaunelor, volan, consolă centrală, panoul de bord şi uşi), Alcantara şi multe logouri ABT.

După cum vorbeam, sub capotă se ascunde un turbo diesel V6 TDI, puterea căruia a crescut până la 325 de cai şi 680 Nm de cuplu. Iniţial, din uzină, Audi Q7 este oferit cu acelaşi motor, însă care generează 272 de CP şi 600 de Nm.

Iti place articolul?