in ,

(foto) ABT Sportsline impune noul Audi SQ5 să dezvolte peste 420 de CP într-un bodykit agresiv

Cu toţii cunoaştem că un crossover sport ca Audi SQ5 poate genera 354 CP şi 500 Nm dintr-un motor V6 turbo. Pentru majoritatea celor care îşi cumpără o astfel de maşină este mai mult decât destul, însă pentru cine îşi doreşte ceva mai mult, poate fi atent la programul pregătit pentru model de către atelierul german de tuning ABT Sportsline.

Astfel, după ce tunerii germani intervin cu un chip tuning cu ajutorul modului ABT Engine Control, puterea totală a propulsorului creşte până la 425 de CP. Cuplul maxim de asemenea se măreşte, dar cu doar 10%, până la 550 Nm.

Proaspetele performanţe dinamice nu au fost anunţate, însă ar trebui să-i satisfacă chiar şi pe cei mai pretenţioşi.

Vezi şi: (foto) Primul pachet de tuning de la ABT pentru noul Audi SQ5 este gata

De această dată crossoverul sport a primit şi un nou kit exterior aerodinamic ABT Widebody, din componenţa căruia fac parte noi bare de protecţie cu difuzor integrat, noi praguri laterale şi un set de bosaje.

Opţional poate fi montat un spoiler ABT Rear Wing pe uşa portbagajului, iar toate acestea se pot combina cu terminaţiile eşapamentului ABT Carbon Tailpipes care sunt acoperite cu fibră de carbon.

Vezi şi: (foto) ABT Sportsline s-a ocupat de noul Audi RS 4 Avant şi l-a făcut mai performant

Evident, automobilul nu va arăta complet finisat fără un set de jante exclusive, oferite în diverse modele, mărimi şi culori. Bodykitul dezvoltat de ABT permite instalarea unor anvelope cu jante de până la 22 de inci GR, DR sau FT.

Iar datorită unui sistem ABT Coilover Suspension Springs care prevede o suspensie modificată, garda la sol a maşinii poate fi micşorată cu 35-60 de mm.

Veiz şi: (video) Audi şi ABT şi-au unit forţele pentru a face ediţia limitată RS 6 Avant Performance Nogaro Edition

Printre altele se oferă mai multe opţiuni interesante pentru modificarea interiorului. Printre acestea se numără un buton special pentru pornirea/oprirea motorului, un levier al cutiei de viteze acoperit cu fibră de carbon, tapiţerie din piele de calitate superioară şi praguri iluminate cu proiectarea logoului ABT pe asfalt la deschiderea portierelor.

Vezi şi: (video) Premieră: Noul Audi RS5-R by ABT Sportsline va exista în doar 50 de exemplare

Iti place articolul?