in , ,

OMGOMG LOLLOL AngryAngry WTFWTF

(video/update) Pompierii confirmă că în accidentul de aseară a avut de suferit o femeie. Aceasta a fost descarcerată

(update #3, 10:25, 10.09.2020) În seara zilei de 9 septembrie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost alertați pentru a interveni la descarcerarea unei femei din fiarele unui autovehicul implicat într-un accident de circulație de pe strada Columna din mun. Chișinău, în prejma intersecției cu strada Henri Coandă. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:35.

Autoturismul de model BMW a ajuns într-un pilon, după ce conducătorul auto nu s-a isprăvit cu direcţia acestuia. În urma accidentului pasagera, o femeie în vârstă de 30 de ani, a rămas blocată și a avut nevoie de intervenția salvatorilor.

La fața locului pentru deblocarea persoanei au intervenit două echipaje de pompieri, care au reușit să descarcereze femeia. Ulterior aceasta a fost preluată de medicii Serviciului asistență medicală urgentă pentru ulterioare îngrijiri. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.


(update #2, 20:38) Un vizitator, căruia îi mulțumim, ne-a expediat un material video filmat la câteva secunde după accident. Potrivit acestuia, în BMW se aflau două persoane, un bărbat la volan și o domnișoară în dreapta acestuia.

Fiind la semafor, pe strada Mihai Viteazul, acesta a accelerat puternic la culoarea verde, iar după câteva clipe era deja în stâlp. Vizitatorul nostru ne-a declarat că fata care se afla pe locul din dreapta nu era conștientă.

Versiunea cu pietonul pare să nu fie adevărată. Cel mai probabil domnișoara din automobil a fost confundată cu un pieton de alți oameni care au venit mai târziu la locul accidentului.


(update #1, 20:27): Potrivit noilor informații, șoferul BMW-ului ar fi tamponat un pieton înainte de a ajunge în stâlp! Totul s-a întâmplat lângă Tracom!


Ştirea iniţială (09.09.2020): Un accident puternic a avut loc în această seară pe strada Columna din Chișinău. Din imaginile plasate pe rețelele de socializare putem vedea un BMW Seria 7 E32 care a intrat cu partea laterală într-un stâlp.

La fața locului se află echipele de intervenție, iar potrivit martorilor în urma acestui accident sunt și victime.

Vom reveni cu detalii imediat ce avem mai multe informații.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?