in , ,

OMGOMG LOLLOL AngryAngry WTFWTF

(video/update) Pompierii confirmă că în accidentul de aseară a avut de suferit o femeie. Aceasta a fost descarcerată

(update #3, 10:25, 10.09.2020) În seara zilei de 9 septembrie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost alertați pentru a interveni la descarcerarea unei femei din fiarele unui autovehicul implicat într-un accident de circulație de pe strada Columna din mun. Chișinău, în prejma intersecției cu strada Henri Coandă. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:35.

Autoturismul de model BMW a ajuns într-un pilon, după ce conducătorul auto nu s-a isprăvit cu direcţia acestuia. În urma accidentului pasagera, o femeie în vârstă de 30 de ani, a rămas blocată și a avut nevoie de intervenția salvatorilor.

La fața locului pentru deblocarea persoanei au intervenit două echipaje de pompieri, care au reușit să descarcereze femeia. Ulterior aceasta a fost preluată de medicii Serviciului asistență medicală urgentă pentru ulterioare îngrijiri. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.


(update #2, 20:38) Un vizitator, căruia îi mulțumim, ne-a expediat un material video filmat la câteva secunde după accident. Potrivit acestuia, în BMW se aflau două persoane, un bărbat la volan și o domnișoară în dreapta acestuia.

Fiind la semafor, pe strada Mihai Viteazul, acesta a accelerat puternic la culoarea verde, iar după câteva clipe era deja în stâlp. Vizitatorul nostru ne-a declarat că fata care se afla pe locul din dreapta nu era conștientă.

Versiunea cu pietonul pare să nu fie adevărată. Cel mai probabil domnișoara din automobil a fost confundată cu un pieton de alți oameni care au venit mai târziu la locul accidentului.


(update #1, 20:27): Potrivit noilor informații, șoferul BMW-ului ar fi tamponat un pieton înainte de a ajunge în stâlp! Totul s-a întâmplat lângă Tracom!


Ştirea iniţială (09.09.2020): Un accident puternic a avut loc în această seară pe strada Columna din Chișinău. Din imaginile plasate pe rețelele de socializare putem vedea un BMW Seria 7 E32 care a intrat cu partea laterală într-un stâlp.

La fața locului se află echipele de intervenție, iar potrivit martorilor în urma acestui accident sunt și victime.

Vom reveni cu detalii imediat ce avem mai multe informații.

BMW Accident 1
BMW Accident 2

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!