in , ,

OMGOMG WTFWTF COOLCOOL AngryAngry LOLLOL LoveLove

(foto) Accident grav în raionul Ungheni. Un microbuz VW Transporter a căzut de pe un pod

Rar se întâmplă în Republica Moldova accidente de circulaţie cu implicarea unor maşini căzute de pe poduri, asta pentru că nu prea avem din abundenţă astfel de obiecte de infrastructură, însă iată că se pot întâmpla. Pericolul ne poate paşte oriunde în trafic.

Un accident care s-a soldat cu o astfel de situaţie a avut loc în această dimineaţă şi din păcate este unul tragic. O fiică a rămas fără tată!

Contactată de AutoBlog.MD Cristina Vicol, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Ungheni, ne-a informat că accidentul a fost înregistrat la ora 10:16 în urma unui apel telefonic.

Ajunşi la faţa locului de urgenţă, poliţiştii au constatat că pe traseul R-16 Bălți-Sculeni-Ungheni, km 66 +400 m, conducătorul unui VW Transporter în vârstă de 42 ani, din raionul Fălești conducând vehiculul spre satul Sculeni, din cauza unor circumstanţe necunoscute a pierdut controlul volanului şi a intrat în parapetul de pod situat pe marginea carosabilului, iar ca urmare a căzut de la o înălţime de cinci metri!

Conducătorul auto cu o fractură a bazei craniene, dar și fiica acestuia în vârstă de 19 ani, care a suferit o contuzie a țesuturilor moi şi a unui mușchi facial, au fost transportați de urgenţă de către o ambulanță la Spitalul Raional Ungheni. Din nefericire, bărbatul a decedat în drum spre spital, iar pasagera a fost internată cu diverse leziuni corporale.

Cauza producerii accidentului se stabilește, excesul de viteză fiind exclus. Şoferul în cauză, din spusele fiicei care se afla pe bancheta din față, transporta în microbuz struguri şi ar fi pierdut controlul volanului după ce ar fi fost înțepat de albini.

Şi la acest moment la faţa locului se află grupul operativ de urmărire penală din cadrul IP Ungheni pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!