in ,

AngryAngry

(foto) Accident groaznic în raionul Edineț. Șoferul unui VW de 18 ani, dar și un pasager de 16 ani, au decedat la spital

Accident groaznic în raionul Edineț. Astăzi la ora 14:50 a fost înregistrată informația telefonică de la o persoană de gen masculin, care a comunicat că în extravilanul satului Alexeevca din raionul Edineț, un VW Passat B5 condus de un tânăr în vârstă de 18 ani, locuitor al raionului Edineț, a derapat de pe traseu, răsturnându-se în câmp.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupul operativ, conducerea IP Edineț și procurorul de serviciu, unde s-a stabilit că șoferul în vârstă de 18 ani, fără permis de conducere, având ca pasageri trei persoane de gen masculin (conform informaţiilor actualizate este vorba despre două persoane) cu vârste cuprinse între 16 și respectiv 20 ani, toți locuitori ai raionului Edineț, la ieșirea din satul Alexeevca, în direcția or. Edineț, a pierdut controlul volanului și ca rezultat a derapat și a ajuns cu roţile în sus.

Ca urmare, la Spitalul Raional Edineț au fost transportați: șoferul cu diagnoză traumatism cranio-cerebral deschis, fiind internat în secția reanimare și urmează ai fi prelevate probe de sânge pentru stabilirea stării de ebrietate, minorul în vârstă de 16 ani cu diagnoză comă cerebrală, fiind internat în secția reanimare, dar și tânărul în vârstă de 20 de ani cu diagnoză contuzia legamentelor regiunii cervicale.

La scurt timp, din nefericire, șoferul în vârstă de 18 ani și pasagerul de 16 ani au decedat la spital.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!