in , ,

(foto) Accident în capitală cu implicarea unei ambulanţe. Şoferul care s-ar face vinovat a şi avut cel mai mult de suferit

Accident de circulaţie în centrul capitalei, în această zi de duminică, când traficul este mai lejer decât cum va fi mâine, de exemplu. Către ora 15:00, la intersecţia străzilor Vasile Alecsandri şi Alexei Mateevici s-au întâlnit două maşini, una dintre care este o ambulanţă.

Nu se cunoaşte exact dacă echipajul de medici se deplasa la o solicitare sau se întorcea de urgenţă la spital cu un pacient, însă cert este că nu i s-ar fi cedat trecerea în intersecţie, deşi din nou, nu se cunoaşte nici dacă salvarea avea inclus girofarul şi semnalele sonore.

Din fotografiile pe care am reuşit să le facem, fiind în trecere chiar pe lângă locul accidentului, puteţi observa prezenţa unei alte ambulanţe care fie a preluat pacientul din maşina avariată, fie a acordat prim ajutor medical celor implicaţi. De asemenea, una dintre imagini arată că acest Hyundai Tucson a avut mai mult de suferit decât însăşi ambulanţa, aceasta din urmă alegându-se doar cu nişte zgârieturi pe caroserie.

Vom actualiza articolul cu detalii şi informaţii oficiale de îndată ce ne vor fi comunicate de poliţie după solicitarea depusă.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi: