in , ,

OMGOMG LOLLOL AngryAngry LoveLove COOLCOOL

(foto) Accident în intersecţia Trandafirilor-Decebal din Chişinău. O maşină s-a răsturnat cu roţile în sus

Un nou sezon al accidentelor rutiere a fost deschis şi prin această situaţie, care s-a întâmplat în această după amiază în sectorul Botanica al capitalei. Impactul dintre două automobile la intersecţia străzii Trandafirilor cu bd. Decebal a făcut ca unul dintre acestea să ajungă răsturnat cu roţile în sus.

Contactată pentru detalii Natalia Stati, ofiţerul de presă al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, ne-a comunicat că autoritățile au fost sesizate de cele întâmplate de un trecător. La faţa locului s-au deplasat în scurt timp angajaţii secției documentare accidente rutiere, însă deja nu au mai găsit pe nimeni şi niciun automobil avariat implicat la faţa locului, doar decât niște cioburi de sticlă pe carosabil.

Dacă șoferii s-au împăcat și nimeni nu a avut de pătimit, iar șoferul vinovat şi-a recunoscut vina, ei au dreptul să nu sesizeze poliţia şi să se împace pe cale amiabilă.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!