in , ,

(foto) Accident în raionul Rîşcani: i s-a defectat maşina la viteză mare, i-a pierdut controlul şi s-a oprit printre copaci

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a făcut accident după ce a pierdut controlul maşinii. Potrivit informaţiilor disponibile, s-a întâmplat din cauza unei defecţiuni, la viteză mare, oprirea fiind realizată printre tulpinele unor copaci.

S-a întâmplat totul în această dimineață, pe traseul M5, în direcția orașului Rîșcani din nordul ţării.

Contactat de AutoBlog.MD pentru detalii, ofiţerul de presă al IP Rîşcani Ina Moscaliuc ne-a comunicat că accidentul a fost înregistrat la ora 8:20. Bărbatul în cauză, originar din Drochia, conducea un automobil de model Peugeot 607.

Poliția spune că acesta se deplasa cu viteză excesivă, iar la un moment dat, a apărut o defecțiune tehnică la automobil, după care șoferul a pierdut controlul volanului și s-a ciocnit cu obstacolul de pe marginea drumului sus menţionat.

Bărbatul a fost testat alcoolscopic, însă rezultatul a fost negativ. Moldoveanul a fost transportat la Spitalul Raional Rîșcani pentru îngrijiri medicale, după ce s-a ales cu mai multe traumatisme.

Vezi şi:

Iti place articolul?