in , ,

(video) Accident la Durleşti. Un automobil a intrat într-o staţie de aşteptare din blocuri de piatră

(update 07.02.2018) Potrivit ultimelor informaţii, automobilului se deplasa pe sens opus şi a derapat din cauza poleiului de pe carosabil, ajungând cu partea frontală în staţia de aşteptare.

(06.02.2018) Un accident de circulaţie a avut loc în după amiaza zilei de astăzi pe strada Nicolae Dimo din suburbia Durleşti. Un şofer a pierdut controlul volanului unui BMW şi a intrat cu acesta într-o staţie de aşteptare.

Însăşi construcţia de la marginea străzii nu este una simplă şi modernă, ci una făcută încă de prin anii ’80-’90 din beton şi blocuri de piatră de calcar. Majoritatea durleştenilor băştinaşi cunosc această staţie care acum, din câte se pare, va avea nevoie de reparaţie sau demolare.

Vezi şi: (foto) Un BMW M6 GranCoupe a fost avariat în Durleşti din cauza unui drum aflat în reparaţie

Automobilul cu pricina este un BMW Seria 7 înmatriculat în străinătate şi a fost avariat semnificativ în partea frontală. Şoferul nu a avut de suferit.

Circumstanţele exacte ale producerii accidentului urmează a fi stabilite.

Vezi şi: (foto) A încuiat-o şi a plecat. Cum stă o maşină de câteva zile lângă sediul Moldpresa din Durleşti

accident Durlesti statie BMW 2
FOTO: facebook.com/maxim.vt

Vezi şi: (foto) Iată de ce nu ar trebui să circulaţi pe unele drumuri din Durleşti când plouă

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected].