in , ,

(foto) Accident la intrarea în satul Pîrliţa, raionul Ungheni. O maşină a zburat la câţiva metri de carosabil şi s-a răsturnat

Accident rutier în această după amiază la intrarea în localitatea Pîrliţa din raionul Ungheni. Un automobilist a ajuns cu maşina în decor şi s-a răsturnat după ce i-a pierdut controlul.

Contactată de AutoBlog.MD, ofiţerul de presă al IGP Mariana Beţivu ne-a comunicat că incidentul a fost înregistrat la ora 12:45, după un apel la serviciul 112.

FOTO: facebook.com/olaru.ruslan

La faţa locului s-a deplasat grupul operativ al IP Ungheni, unde s-a constatat că pe traseul R-1 Chişinău-Ungheni-Sculeni, la ieşirea din satul Pîrliţa, spre or. Ungheni, un şofer originar din Ungheni în vârstă de 48 de ani, a pierdut controlul volanului maşinii, un VW Sharan, părăsind carosabilul şi răsturnându-se în decor.

În urma producerii accidentului rutier o pasageră de la bordul maşinii în vârstă de 45 de ani s-a ales cu diferite traumatisme, fiind transportată la Spitalul Raional Ungheni pentru a primi îngrijiri medicale suplimentare.

Şoferul în cauză a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul nu a stabilit prezenţa alcoolului în aerul expirat.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?