in , ,

(video) Accident nocturn pe str. Alecu Russo. Un tânăr de 22 a pierdut controlul maşinii şi a intrat dur într-un copac

Pe parcursul ultimelor 48 de ore, angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, au intervenit și documentat 28 de accidente rutiere dintre care 23 accidente rutiere soldate cu pagube materiale şi cinci accidente rutiere soldate cu şapte persoane traumatizate.

Totodată polițiștii au stabilit că în două accidente rutiere șoferii au urcat în stare de ebrietate la volanul unităților de transport.

‼️28 accidente rutiere înregistrate în capitală pe parcursul a 48 de oreAmintim că în perioada 22-31 mai 2020, este demarată Acțiunea ,,10 zile de activități împotriva accidentelor rutiere”.Scopul operațiunii este de a preveni încălcările Regulamentului circulației rutiere și reducerea numărului accidentelor de circulație, precum și sporirea nivelului de disciplină al tuturor participanților la trafic.➡️ http://politiacapitalei.md/28-accidente-rutiere-inregistrate-in-capitala-pe-parcursul-a-48-de-ore/

Gepostet von Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău am Sonntag, 24. Mai 2020

Unul dintre cele mai grave a avut loc chiar ieri, 24 mai, în jurul orei 23:34, Dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău fiind alertat să intervină la documentarea unui accident rutier produs pe str. Alecu Russo 16. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru documentarea și stabilirea tuturor circumstanțelor.

La locul faptei forțele de ordine au stabilit că un automobil de marcă BMW condus de un șofer în vârstă de 22 de ani, nu s-a isprăvit cu controlul volanului, a derapat de pe carosabil și a intrat într-un copac, după care într-un alt automobil care era parcat. În urma impactului au avut de pătimit șoferul unității de transport și pasagerul în vârstă de 19 ani. Ultimul a rămas încarcerat între fiare şi a fost nevoie de intervenția salvatorilor.

Tinerii au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstațelor producerii accidentului rutier!

И снова седая ночь садовяну хз как видео не мое

Gepostet von Slava Kvasnyuk am Sonntag, 24. Mai 2020

Iar în cazurile în care au avut de pătimit persoanele și conducătorii care erau în stare de ebrietate la fel au fost inițiate procese penale, iar în cele soldate cu pagube materiale s-au emis decizii de sancționare a șoferilor cu amenzi în mărime de la 900 lei până la 1.500 lei şi cu aplicarea punctelor de penalizare.

Amintim că în perioada 22-31 mai 2020, este demarată Acțiunea “10 zile de activități împotriva accidentelor rutiere”. Scopul operațiunii este de a preveni încălcările Regulamentului circulației rutiere și reducerea numărului accidentelor de circulație, precum și sporirea nivelului de disciplină al tuturor participanților la trafic.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Iti place articolul?