in , ,

LOLLOL AngryAngry

(foto) Accident pe viaduct. O maşină s-a oprit în separatorul din beton al sensurilor de circulaţie

Un accident de circulaţie a avut loc pe viaduct în jurul orei 10:00. Şoferul unui automobil de marcă Audi, ce se deplasa spre sectorul Botanica, a sărit cu el peste bordură şi s-a oprit în separatorul de beton al sensurilor.

accident viaduct 25 august 0
FOTO: facebook.com/I.Bogaciov
accident viaduct 25 august 2
FOTO: facebook.com/vladislav.muleavin
accident viaduct audi 25 august
FOTO: facebook.com/viitorulimd
VIDEO: facebook.com/postovan.aleksandr

Contactat de AutoBlog.MD, ofiţerul de presă al poliţiei municipale Svetlana Stati ne-a comunicat că poliţia a fost sesizată despre cele întâmplate la ora 09:45. S-a stabilit că şoferul automobilului în vârstă de 35 ani a pierdut controlul volanului şi a intrat în obstacolul sus menţionat.

În urma impactului, de către un echipaj medical a fost preluată o pasageră în vârstă de 34 ani și doi copii minori. Preliminar se cunoaşte că nu au suferit traumatisme grave. Alţi participanţi la trafic nu au fost implicați.

Deşi şi-a avariat automobilul, şoferul riscă totuşi o amendă în valoare de 1.500 lei, plus şase puncte de penalizare, pentru neatenția sa.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!