in , ,

OMGOMG LoveLove LOLLOL COOLCOOL WTFWTF AngryAngry

(foto) Accident rutier grav în raionul Dubăsari! O lovitură într-un copac, fatală pentru un bărbat şi critică pentru alţi doi

Încă un accident rutier grav s-a produs astăzi în raionul Dubăsari. Despre el am fost informaţi printr-un mesaj la adresa redacţiei, singurele detalii fiind că există un deces, iar alte două persoane au fost internate la reanimare.

Contactată de AutoBlog.MD Elena Băetrău, ofiţer de presă al Inspectoratului de poliţie din Dubăsari, ne-a comunicat că autorităţile au fost alertate despre cele întâmplate la ora 9:53 dimineaţa. Tragedia s-a produs la intrare în localitatea Molovata Nouă.

Poliţia a stabilit că pe traseul Cocieri – Molovata Nouă, la intrare în satul Molovata Nouă, un bărbat cu vârsta de 32 de ani, aflându-se la volanul unui VW Golf, a pierdut la un moment dat controlul maşinii şi a ajuns cu aceasta într-un copac, având doi pasageri la bord.

Drept rezultat, șoferul și un pasager au fost transportați la Spitalul Raional Criuleni pentru îngrijiri medicale, iar al treilea pasager, în urma traumatismelor primite, a decedat pe loc. Alte circumstanțe se stabilesc.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi detalii despre accidentul care a avut loc în această după amiază: