in , ,

OMGOMG LOLLOL

(foto/update) Accidentul rutier de pe strada Calea Ieşilor: s-au întâlnit două şoferiţe. Victime nu sunt

(update #1, 13:17) Potrivit datelor oficiale care ne-au fost comunicate de Natalia Stati, ofiţer de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, despre accidentul în cauză autorităţile au fost sesizate la ora 11:08.

La faţa locului polițiștii au stabilit că automobilul din imagini, Honda Civic de culoare albă, condus de o tânără în vârstă de 25 de ani, a fost lovit de o Skoda condusă de o femeie în vârstă de 34 de ani.

În urma impactului nimeni nu a avut de suferit. Pe caz a fost inițiată o ancheta în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, iar şoferul care va fi găsit vinovat riscă 6 puncte de penalizare şi o amendă în valoare de 1.500 lei.


(12:26, ştire iniţială) Accident rutier pe strada Calea Ieşilor. Un automobil a fost lovit puternic din lateral

Un accident de circulaţie dur a avut loc de curând pe strada Calea Ieşilor. Informaţii deocamdată sunt puţine, însă din singura fotografie pe care am primit-o la adresa redacţiei se poate observa o Honda Civic oprită parţial pe contrasens şi cu urma unei lovituri puternice pe partea laterală.

Impactul a fost simţit bine şi de pasageri, asta pentru că toate airbag-urile au fost declanşate. Care este a doua maşină implicată în accident, dar şi alte circumstanţe, urmează să le aflăm în scurt timp.

Articolul se actualizează!…

119679943 741748076386361 7931489383584605220 n

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!