in , ,

COOLCOOL OMGOMG LOLLOL LoveLove AngryAngry WTFWTF

(foto) Bogaţii tot plâng. Accident scump în Elveţia, după ce şoferul unui Bugatti Chiron a ieşit la o depăşire

Accidentele cu implicarea maşinilor contemporane marca Bugatti sunt foarte rare, mult mai rare decât tirajul unora dintre modele mărcii franceze, însă iată că se pot întâmpla, inclusiv din neatenţia celor care le conduc.

Ieri, 12 august 2020, la puţin după ora 12:00, un incident în care a avut de suferit un Chiron a fost înregistrat.

View this post on Instagram

Op de Gotthard pass in Zwitserland is vandaag een Bugatti Chiron gecrasht met een Porsche 911 GTS! Dit is echt pijnlijk om te zien!? ?: @matthias_vanharten #vdhautomotive #bugatti #bugattichiron #chiron #porsche #porsche718 #likeforlikes #likeforlike #followforfollowback #carspots #carcrash #supercars #porsche718boxster #718 #718gts #bugattiveyron #veyron #bugattidivo #porsche911

A post shared by VDH Automotive (@vdhautomotive) on

Potrivit informaţiilor oficiale disponibile, pe Gotthardpassstrasse din cantonul Uri (o trecătoare montană), patru automobile se deplasau în grup în spatele unei rulote. Exemplarul Bugatti Chiron în cauză se afla la coadă, când la un moment dat conducătoru-i a decis să ia întâietatea coloanei prin a-şi depăşi toţi colegii de carosabil.

Dar un Porsche 911 GTS Cabriolet, aflat pe locul patru în acea coloană, a fost scos la depăşire concomitent, moment absolut neaşteptat pentru şoferul hipercarului… Cele două maşini sport au intrat în contact, iar Porsche-ul a lovit drept rezultat din spate un Mercedes-Benz care era înaintea sa. Ulterior, ambele vehicule s-au ciocnit şi de câteva coloane de piatră de pe marginea stângă a drumului, oprindu-se definitiv pe contrasens.

Despre Bugatti, poliţia locală spune că şoferul a reuşit să redirecţioneze maşina înapoi în banda sa, însă în proces a intrat în coliziune cu rulota sus menţionată.

În tot acest carambol doar un pasager din Mercedes a avut de suferit traumatisme grave şi a fost transportat la spitalul local de către serviciile de intervenţie.

Pagubele totale se ridică, potrivit poliţiei cantonului Uri, la 3.7 milioane de franci elveţieni (circa 3.44 milioane de euro)!

Drumul în cauză a fost închis temporar pentru efectuarea tuturor operaţiunilor de salvare, evacuare a maşinilor avariate şi curăţare a drumului.

Vezi şi: