in , ,

(foto) Acesta este șoferul vinovat de accidentul tragic din weekend. Avem prima poză cu el după ce a fost reținut

În legătură cu șoferul care este responsabil de accidentul de duminică noaptea au existat o sumedenie de zvonuri. Pe rețelele de socializare se discutau trei versiuni, însă noi nu ne-am grăbit să dăm vreuna din acestea.

De curând am primit această confirmare, bineînțeles pe canale neoficiale, dar și o poză cu persoana care se afla la volanul lui Audi S8 în momentul accidentului. Numele lui este Tcaciuc Ion potrivit lui Eugen Luchianiuc, are 27 de ani și este din Bucovăț. Poza a fost făcută la câteva clipe după ce acesta a fost reținut.

Din informațiile pe care le avem, imediat după accident, șoferul a fost transportat la spital, însă după ce s-a dovedit că nimic nu îi pune în pericol viața, acesta a părăsit instituția medicală. Ulterior a fost găsit de oamenii legii și plasat în arest preventiv pentru 72 de ore.

Eugen Luchianiuc a postat aceeași poză în această dimineață. Tot el a menționat că Tcaciuc Ion avea 0.03 alcoolemie în aerul expirat.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

Iti place articolul?