in ,

(foto) Adevărul crud! Ce mașini cumpără moldovenii din SUA

În weekend-ul care a trecut, la punctul de trecere Leuşeni-Albiţa şi pe sensul de intrare în ţara noastră, au fost observate două microbuze misterioase care transportau cinci maşini pe nişte platforme. Fotografiile ne-au fost trimise de un cititor al blogului nostru la adresa [email protected].

Din cele spuse de martorul ocular, aceste microbuze înmatriculate în străinătate au adus în Moldova cinci maşini care se aflau în Statele Unite ale Americii înainte să fi fost avariate. Observăm că printre acestea se numără o Toyota Corolla, un BMW X3, un Audi A4, un VW Tiguan şi un Mercedes-Benz GLK.

De asemenea, se afirmă că automobilele vor fi reparate în ţara noastră şi urmează a fi vândute ulterior pe piaţa locală.

Astfel, vă atenţionăm să cercetaţi lucrurile înainte de a vă cumpăra o maşină second hand. În cazul dat toate maşinile par a fi accidentate minor şi parcă nu ar fi ceva destul de grav, însă doar deţinătorii actuali a cheilor le pot şti toate secretele!

Vezi şi: (foto) Adevărul crud al mașinilor pe care le cumpără moldovenii! Iată ce a fost surprins la vamă

Vezi şi: Fenomenul kilometrajului modificat continuă în Moldova? Cum a aflat un client că mașina pe care ar vrea să o procure are cu 100.000 km mai mult

Iti place articolul?

-3 points
Upvote Downvote