in ,

LoveLove

(foto) Ai un Defender de ultimă generaţie? Iată cât de frumos ţi-l pot rafina maeştrii de la Carlex Design

Linia de proiecte Yachting Edition a atelierului polonez Carlex Design, realizate cu inspiraţie din iahturi şi tematică marină, se extinde frumos. După ce modele precum Mercedes-Benz X-Class sau G 63 AMG au primit acest tratament, acum a venit timpul noului Land Rover Defender!

Land Rover Defender Yachting Edition by Carlex Design 0

Băieţii de la Carlex Design, în cadrul acestui proiect, sunt gata să-i schimbe doar designul exterior şi interior, fără a-i afecta partea tehnică. Partea inferioară a caroseriei mașinii, mai exact de la “brâu” în jos, alături de acoperiș și jantele concave de 18 inci personalizate, au fost vopsite într-o culoare argintie. Pentru un efect vizual similar inoxului, experţii au periat manual toate suprafeţele, iar rezultatul este impresionant.

Maşina mai dispune de un motiv flower-of-the-winds, caracteristic pentru Carlex Design Yachting Edition, gravat pe capacul roții de rezervă sub forma unei busole, pe lângă alte decoraţiuni cu embleme personalizate, învelișuri și dungi lucioase pe acoperiș.

Culorile din interiorul lui Land Rover Defender Yachting Edition sunt nuanțe de maro și crem, tipice pentru colecția Carlex Design Yachting. Sunt disponibile două versiuni ale proaspătului interior al mașinii: tapițerie cremă cu inserţii din lemn și tapiţerie cu o nuanţă de caramelă cu inserții ușoare “metalizate”. Ambele includ şi elemente argintii periate, care completează perfect contrastul cu exteriorul.

Scaunele remodelate redau interiorului o notă sportivă. În afară de finisajele argintii periate manual, elementele din lemn sunt caracteristice colecției Carlex Design Yachting. Acestea se pot observa izbitor, în plus, pe partea superioară a volanului, dar şi sub forma unor covoraşe din scânduri, ceea ce este destul de practic, mai ales că se găsesc şi în portbagaj, dar şi pe spătarele scaunelor posterioare.

Ca şi alte modele din această colecţie, noul Land Rover Defender Yachting Edition va exista într-o ediţie limitată. Câte SUV-uri vor fi transformate astfel şi cât costă unul nu s-a anunţat la momentul actual.

GALERIE FOTO: