in ,

(foto) Al doilea tronson intră în reparaţie pe strada Albişoara! Şi pe acesta se suspendă traficul

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 28.08 – 18.09.2020 va fi suspendat traficul rutier pe strada Albișoara, tronsonul cuprins între străzile Ismail şi V. Alecsandri.

Măsura este luată în legătură cu executarea lucrărilor de reparaţie a străzii. La momentul de faţă deja sunt decapate şi montate borduri noi pe segmentul de drum menţionat.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

tronson ismail alecsandri

La momentul de faţă nu există nicio informaţie oficială despre redeschiderea circulaţiei pe tronsonul prelucrat anterior, cel între strada Ismail şi bd. Gagarin, semn că circulaţia transportului ar putea fi reluată pe strada Albişoara doar după reparaţia sa completă.

Acum câteva ore, primarul de Chişinău a făcut din nou un mini raport despre cum decurg lucrările local şi a comunicat cetăţenilor că prima etapă în curând va fi finalizată.

Toată ziua şi până noaptea târziu va fi aşternut stratul de uzură, adică ultimul strat de asfalt pe strada Albişoara. Acum se lucrează la nodul rutier de la intersecţia cu strada Ismail.

Pe parcursul zilei de 26 august la fel s-a lucrat pe tot tronsonul Gagarin-Ismail. Porţiunea va fi finalizată total într-o săptămână, când vor fi gata şi trotuarul tehnic, cel pietonal, gurile de captare a apei pluviale şi iluminatul modernizat.