in , ,

LoveLove LOLLOL COOLCOOL WTFWTF AngryAngry OMGOMG

(foto) Alertă Auto Inspect: Cum se încearcă să se câştige ceva bani pe un Renault care va fi recent importat

Un concetăţean de-al nostru va încerca să câştige ceva bani pe seama unui şiretlic sau mai bine zis pe seama unei ilegalităţi. Are de gând să importe un automobil rulat în Republica Moldova şi să-l vândă mai scump, asta pentru că va avea un parcurs “împrospătat” şi atrăgător.

Automobilul în cauză este un Renault Clio IV care se prezintă pe sauto.cz, un site de vânzări auto din Republica Cehă, ca un exemplar produs în 2013. Vânzătorul a indicat un parcurs de 190.000 de km şi un preţ de 120.000 de coroane cehe, ceea ce ar fi echivalentul a 4.500 de euro.

Un anunţ cu automobilul similar a apărut acum câteva ore şi pe cel mai popular portal din Republica Moldova. Autorul acestuia a încărcat aceleaşi fotografii, a specificat aceleaşi caracteristici şi acelaşi an de producţie, însă la secţiunea “indicaţii odometru” a cam “încurcat” cifrele apăsate pe tastatură, notând 127.863 km.

De ce a făcut asta nu este clar, însă un motiv ar fi evident: ca să câştige ceva bani pe lângă cheltuielile de import şi vămuire, dar şi pentru a o “împinge” mai repede la noi, asta pentru că o maşină rulată cu un parcurs de sub 150.000 de km reprezintă mereu o oferă mai atrăgătoare.

Aveți dar mare grijă ce cumpărați și nu cădeți în plasa celor care vor doar să câștige pe seama voastră! Dacă nu sunteţi sigur de un automobil rulat pe care doriţi să vi-l cumpăraţi, apelaţi cu încredere pentru consultanţă la Auto Inspect prin intermediul paginii de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160! Urmăriţi Auto Inspect pentru mai multe astfel de semnale!

Vezi mai multe: (video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

Vezi şi:

Iti place articolul?

-2 points
Upvote Downvote