in ,

(foto) “Apartamente” pe roţi pe străzile Chişinăului. Două maşini Lada au uimit lumea prin confort

Fiecare om tinde spre a avea o locuinţă cât de cât confortabilă, amenajată cu de toate şi care să iasă cât mai mult în evidenţă (vorbind despre reprezentanţii poporului nostru). Pentru a nu părăsi prea mult zona de confort, unii optează şi pentru un automobil în care să se simtă bine şi comod în timp ce îl conduc, imediat ce ies din case.

Însă iată că există persoane care nu îşi prea permit astfel de lucruri, dar încearcă să-şi facă propriul confort în maşini după propriul gust şi plac. Printre acestea se numără şi doi proprietari de automobile Lada din Moldova, maşinile cărora nu pot ca să nu atragă privirile.

Vezi şi: (video) Tuning de care nu ai mai văzut! Iată cum şi-a modificat un rus maşinile şi chiar cea de serviciu

FOTO: facebook.com/utrofimov

Vezi şi: Videoclipul zilei: O Lada tractată de o Lada a intrat puternic într-o altă Lada

Primul, şoferul unei Lada 1500 înmatriculată în raionul Şoldăneşti, a fost văzut pe bd. Dacia conducând cu luneta practic acoperită de nişte perdele, în timp ce un alt posesor de Lada 1600 din Chişinău umblă cu o lampă cu abajur în maşină.

Se pare că proprietarii acestora încă sunt nostalgici după perioada în care trendul de a muta unele obiecte din casă în maşină era popular.

Vezi şi: (foto) Iată cum arată un GAZ-24 Volga restaurat şi modificat în garajul unui moldovean

FOTO: facebook.com/leoma.koteonok

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]