in ,

(foto) Arta parcării unui automobil. Cum au procedat doi şoferi din Chişinău

Parcarea corectă a unui automobil este pentru unii şoferi o adevărată provocare. Există cei care ştiu să o facă perfect în orice condiţii, alţii preferă să se abată de la bunele reguli şi există cei care se încadrează în aceste limite, dar o fac neobişnuit.

Un caz de parcare ciudată a fost surprins ieri în preajma parcului Afgan din sectorul Râşcani. Într-o zonă dedicată cu cel puţin trei locuri, doi conducători şi-au poziţionat maşinile într-o direcţie, însă un al treilea “nu a observat” asta şi a ocupat spaţiu cât pentru alte două autovehicule.

FOTO: facebook.com/max.jalik.5

Vezi şi: (video) Chişinău: A făcut un accident stupid în timp ce căuta un loc de parcare

În altă situaţie, la fel în ziua de duminică, şoferul unui Lexus RX a intrat cu maşina într-un copac, la propriu. Se pare că proprietarul SUV-ului este un as în arta parcării la milimetru şi de multe ori îşi pune la bătaie plăcuţa de înmatriculare pentru a se orienta.

Vezi şi: (video) China: Pentru parcare ilegală i-au ridicat maşina pe un acoperiş, cu o macara

FOTO: facebook.com/ACVANP

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]