in , ,

(foto) Aston Martin scoate la vânzare o ediţie limitată de simulatoare de curse auto

Aston Martin a dezvăluit un altfel de produs, o maşinărie fără roţi, însă care se poate conduce, un simulator de lux şi de uz casnic pentru șoferii care doresc să concureze în lumea virtuală sau să se antreneze pentru participarea în competiţii reale. Noul AMR-C01 Racing Simulator este primul dispozitiv de acest gen, oferit de marca britanică.

AMR-C01 este primul produs care s-a născut în urma unui parteneriat dintre Aston Martin și compania britanică Curv Racing Simulators. Aceasta din urmă este condusă de Darren Turner, pilot Aston Martin care este şi un specialist cu peste 20 de ani de experiență de simulare a Formula 1.

Desenată de Aston Martin și proiectată de Curv, AMR-C01 are la bază un monococ ușor din fibră de carbon și utilizează cele mai recente tehnologii pentru a oferi o experiență de condus complet captivantă pentru un home user. Poziția de ședere reflectă în oglindă cea din noul Aston Martin Valkyrie, adăugând simulatorului un simţ futurist de hipercar.

Asamblate manual de Curv Racing Simulators, folosind componente de cea mai înaltă calitate și cel mai recente software de la Assetto Corsa, AMR-C01 este gata să transporte utilizatorii săi în lumea palpitantă a curselor virtuale.

AMR-C01 este şi un plus elegant la orice sală de jocuri de lux. Aspectul simulatorului este unic, datorită muncii echipei Aston Martin Design. Fabricat din fibră de carbon, partea din față a caroseriei simulatorului este într-o formă care aminteşte de grila-semnătură a Aston Martin Racing.

AMR-C01 are o poziție puternică, dar, în același timp, păstrează nivelul de rafinament, calitatea suprafeței și finisajul pe care clienții se așteaptă să le vadă de la orice Aston Martin. Monococul din fibră de carbon oferă o structură rigidă, al cărui design contribuie la aspectul sportiv al simulatorului.

Limitat la doar 150 de exemplare, cartea de comenzi pentru Aston Martin AMR-C01 construit în Marea Britanie este acum deschisă. Preţul de bază este de 57.500 de lire sterline, plus taxe. Primele livrări sunt programate pentru ultimul trimestru din 2020.

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?