in ,

(foto) Atenţie! În Chişinău a fost depistat un şofer escroc şi iată cum poate face bani pe seama dvs!

Un conducător auto din capitală a pus la cale o schemă frauduloasă cu scopul de a sustrage mijloace financiare de la alţi colegi din trafic. Atenţionarea a fost făcută de o şoferiţă din capitală pe o reţea de socializare.

23845783 1585729501507776 5221854805150653781 o

Potrivit femeii, şoferul unei Dacia Lodgy cu numerele înmatriculare KLM 722 poate fi întâlnit în diverse locuri unde sunt staţionate automobile, fie parcări sau în afara acestora. Bărbatul obişnuieşte să aştepte ca eventuala victimă să-şi parcheze maşina, iar după ce aceasta pleacă îşi scoate “arma” din dotare.

Vezi şi: (video) Atenţie, şoferi. Dacă îi observaţi pe aceşti oameni, să ştiti că sunt escroci

crayons
FOTO: timedotcom.files.wordpress.com

Mai exact, individul deţine un set de creioane cerate de diferite culori şi pentru că maşina sa are o caroserie de culoare albă, îşi pune o amprentă care imită o zgârietură de culoarea automobilului din preajmă. Atunci când victima se întoarce, vine înfuriat şi pretinde insistent bani pentru reparaţii din cauza că i-ar fi fost zgâriată.

Vezi şi: Atenţie! Escroci pe site-urile de anunţuri auto din Moldova

În cazul femeii care a făcut atenţionarea publică pe o reţea de socializare, escrocului nu i-a reuşit planul. Aceasta a scris:

“În cazul meu nu i-a mers şmecheria, demonstrându-i că automobilul meu a fost parcat perfect dintr-o singură manevră, iar cu uşa deschisă la max., având spațiu liber de circa 50 cm între ambele automobile! Plus la aceasta, am şters printr-o singură mişcare culoarea făcută de el cu creionul… Dar nesimțit fiind încearcă să aducă argumente bolnăvicioase şi nefondate”.

Impostorul a fugit imediat în momentul când a aflat că femeia a sunat la poliţie!

Vezi şi: (video) Șoferul care ar fi provocat în mod intenționat un accident în Chişinău, reținut de poliţie. Iată ce le-a declarat

Vezi şi: Atenţie! În Chişinău se fură plăcuţele de pe maşinile înmatriculate în străinătate