in ,

(foto) Atenţie, şoferi! Au fost găsite câteva plăcuţe de înmatriculare în sectorul Botanica

Câteva plăcuţe cu numere de înmatriculare au fost găsite în sectorul Botanica al capitalei. Un utilizator al unei reţele de socializare a publicat o imagine în acest sens, pentru a fi distribuită şi pentru ca proprietarii să vină şi să îşi ridice plăcuţele.

Pentru mai multe detalii îl puteţi contact pe Tudor la numărul de telefon: 069934114.

FOTO: facebook.com/tudor.iovu.50
FOTO: facebook.com/tudor.iovu.50

Amintim că după ploaia din această noapte, pe străzile unde a fost un flux masiv de apă, mai mulţi şoferi şi-au pierdut numerele de înmatriculare şi le-au dat în căutare pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: (foto/video) Ploaia de aseară nu s-a lăsat fără consecinţe. Iată ce au păţit unii şoferi

Totodată vă informăm că vă puteţi adresa la Dispeceratul Brigăzii de Patrulare a INP pe strada Octavian Goga 18, în cazul în care aţi pierdut şi dvs o plăcuţă.

INP a emis un comunicat precum că ofiţerii de patrulare au depistat pe strada Albișoara şi Zaichina 42 numere de înmatriculare, dintre care 5 au fost deja recuperate de către proprietari.

Poliţia face un apel către cetăţenii care au găsit plăcuţe de înmatriculare de la maşini să le predea la Brigada de Patrulare sau celui mai apropriat echipaj de patrulare ori poliţist.

Sursă imagini: facebook.com/Rodyka91

Vezi şi: (video) Atenţie, şoferi! Vă recomandăm să evitaţi deplasările pe timp de noapte prin furtună

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected].

Iti place articolul?