in ,

(foto) Audi A4 Sedan şi Audi A4 Avant s-au ales cu un facelift discret

Modelele premium Audi de talie medie devin şi mai atractive. Sedanul şi breakul A4 au primit un facelift discret la mijlocul perioadei generaţiei actuale şi asftfel urmează a fi pregătite pentru gama de modele a anului 2019.

Modificările afectează doar exteriorul şi interiorul maşinilor.

Audi A4 Sedan Avant facelift 2019 36

În noul an de producţie – 2019 – Audi A4 se va evidenţia printr-o structură frontală mult mai impunătoare, începând de la design și continuând cu accentele sport. Contururile pentagonale, pline de forţă, încadrează prizele de aer de la exterior, iar banda cu aspect de aluminiu structurează interiorul.

Pachetul S line pentru exterior include noi bare de protecţie cu aspect şi mai sportiv. Designul triunghiular pronunţat face ca mașinile să iasă și mai mult în evidenţă. Un element în forma literei U separă secţiunea exterioară de cea interioară, aceasta din urmă fiind acoperită cu o grilă cu model de fagure.

Deschiderile separate ale prizelor de aer direcţionează o parte a fluxului de aer sub aripi, unde aerul trece pe lângă roţi.

Audi A4 Sedan Avant facelift 2019 13

Liniile de echipare pot fi diferenţiate şi în funcţie de grila Singleframe, specifică mărcii. La pachetul de echipare S line pentru exterior, grila are acum lamele cu design tridimensional. Partea inferioară a secţiunii exterioare se încheie cu un spoiler tăios, iar bara din spate vine cu un nou look inclus în dotarea standard.

Două terminaţii late, trapezoidale ale sistemului de evacuare înlocuiesc terminaţiile anterior rotunde. Zona difuzorului, situată între terminaţiile de evacuare, este acum mai îngustă. Au fost redesenate şi jantele, disponibile cu dimensiuni între 16 şi 19 inci.

Audi A4 Sedan Avant facelift 2019 20

Pachetul de dotare S line competition este oferit în premieră pentru gama de modele A4. Echiparea aceasta include dotări numeroase și exclusive: spoilerul tăios de la bara de protecţie din faţă şi protecţia împotriva pietrelor de culoare argintiu selenit, eleronul RS pentru A4 Avant, dar şi noua culoare exterioară albastru Turbo.

Emblema cu patru inele din partea inferioară a portierelor din spate este argintie sau neagră, în funcţie de culoarea caroseriei. Pachetul va mai oferi clienţilor jante Audi Sport de 19 inci, etriere roşii, suspensii sport, faruri LED şi altele.

La interior, pachetul S line competition este similar cu interiorul pachetului S line black, la care se adaugă inserţiile decorative de carbon RS, volanul multifuncțional cu trei spiţe şi scaunele sport, acoperite parţial cu piele neagră. Ca alternativă, clienţii pot alege şi scaunele sport S, cu finisaje în numeroase culori, printre care și magma red.

Audi A4 Sedan Avant facelift 2019 18

În Germania, comenzile preliminare pentru modelele actualizate vor putea fi făcute din al treilea trimestru al acestui an.

Vezi şi: (video) Frankfurt 2017: Premieră mondială – Noul Audi RS 4 Avant

buton subscribe

GALERIE FOTO: