in ,

(foto) Audi a actualizat modelele A6 şi A7 Sportback

Compania Audi a actualizat familiile modelelor A6 şi A7 Sportback. Maşinilor le-a fost schimbat un pic designul exterior, în ceea ce priveşte partea frontală şi cea posterioară a maşinii. Totodată s-a mărit şi numărul de dotări disponibile.

2017 Audi A6 sedan_06

Dacă e să vorbim sincer, exteriorul lui Audi A6 practic nu s-a schimbat. Modelul poate fi deosebit doar prin liniile orizontale şi marginile farurilor anticeaţă, care acum sunt vopsite într-o culoarea neagră lucioasă (anterior acestea erau cromate).

Posteriorul maşinii a fost completat cu un altfel de difuzor. Dacă clientul va opta pentru pachetul S line, grila radiatorului va avea o margine de culoare neagră, iar liniile orizontale vor fi cromate.

2017 Audi A6 sedan_03

Audi a completat şi paleta de culori pentru Audi A6 cu două nuanţe noi: Matador red şi Gotland green. Există şi jante cu design nou, versiuni adăugătoare de tapiţare a interiorului şi noi tipuri de inserţii decorative.

Audi s-a gândit şi la clienţii care au smartphone-uri de ultimă oră şi a intregrat în sistemul multimedia MMI suport al interfeţelor Apple Car Play şi Android Auto.

2017 Audi A6 Avant_16

Pentru toate modelele Audi A6, indiferent de caroserie, este disponibil pachetul Advanced package. Acesta adaugă maşinii o nouă culoare cafenie pentru caroserie, jante de 20 de inci, sistem de tracţiune integrală cu diferenţial spate activ, scaune sport cu piele maro şi cusături argintii, inserţii decorative din alumiu sau din lemn de mesteacăn, şi covoraşe din velur.

Audi A6 a mai primit şi un sistem de reîncărcare a telefoanelor mobile prin inducţie electromagnetică, dar şi un sistem multimedia pentru pasagerii din spate, compus din două tablete care pot fi folosite şi în afara automobilului.

2017 Audi A6 Avant_15

Toate aceste modificări sunt aplicate şi pe modelul Audi A7.

Ambele maşini actualizate vor putea fi comandate începând cu luna mai şi vor ajunge în showroom-urile dealerilor în luna iulie.

Iti place articolul?