in

(foto) Audi anunţă ediţia limitată RS 6 Avant “RS Tribute edition” – doar 25 de maşini

Audi anunţă ediţia limitată RS 6 Avant “RS Tribute edition”. Aceasta va fi compusă din doar 25 de automobile, toate care vor putea fi găsite pe pământ american.

Acum un sfert de secol, RS2 Avant a dat startul poveștii de succes a modelelor Audi de înaltă performanță. Ca un tribut adus primului break sport de la Audi, noul RS 6 Avant “RS Tribute edition” prezintă elemente de design unice care fac o referinţă la iconicul RS2 Avant.

RS2 Avant din 1994 a stabilit un segment complet nou ca fiind primul break Audi de înaltă performanță. Cu motorul său cu cinci cilindri şi 315 CP, designul său interior extravagant și finisajul vibrant Nogaro, a făcut o declarație puternică care este încă considerată emblematică astăzi.

2021 Audi RS 6 Avant RS Tribute Edition

America, home of the red, white, and now Nogaro Blue. The all-new 2021 RS 6 Avant and Tribute Edition are now here. #WeHaveAvantsaudi.us/RS6TributeEdition

Gepostet von Audi USA am Mittwoch, 2. September 2020

Ediția RS 6 Avant “RS Tribute” aduce un omagiu prin:

  • Vopsea exterioară Nogaro Blue cu efect perlat, cu accente optice negre pe grila de radiator, lamele laterale, difuzorul din spate și railings-urile de pe acoperiş. Corpurile oglinzilor retrovizoare laterale sunt în culoarea caroseriei.
  • Un set de jante din aluminiu turnat 5-V-spoke de 22 inci, cu design trapezoid, cu anvelope de vară.
  • Etrierele de frână din oțel sunt vopsite în roșu.
  • Interiorul dispune de inlay-uri de fibră de carbon și cusături de contrast într-un Denim blue pentru a accentua scaunele exclusive Valcona S Sport, volanul perforat, covorașele RS de podea și elementele din piele de-a lungul tabloului de bord superior și inferior.
  • Scaunele din față includ, de asemenea, panouri inferioare acoperite cu piele cu cusături de contrast în Denim blue.
  • Fiecare exemplar al ediţiei este echipat cu motorul V8 standard de 4.0 litri (cu 600 CP şi cu ajutorul cărora poate face 0-100 de km/h în 3.6 secunde), dar şi cu un eșapament sport pentru a îmbunătăți și mai mult aspectul și emoția vehiculului de înaltă performanță.
  • Ediția vine, de asemenea, echipată standard cu Driver Assistance Package, care include Audi adaptive cruise assist şi Audi side assist, dar şi pachetul Executive, care include scaune spate încălzite, head-up display, sistem soft close pentru portiere și sistem audio Bang & Olufsen® 3D Advanced.

Preţul maşinii este de 136.800 de dolari.

Vezi şi:

Vezi neapărat: